Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Migra-Topi on migreenikipua ja päänsärkyä helpottava päähän ja kasvoille puettava myssy-naamio

Migra-Topissa yhdistyvät kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita lääkkeettömiä keinoja migreenikivun ja päänsärkyjen lievittämisessä. Kylmä supistaa verisuonia ja vaimentaa kipusignaaleja. Migra-Topia voidaan käyttää tarvittaessa myös lämpöhoitona. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia.

Migra-Topin ominaisuudet

Migra-Topi on joustava, hajuton ja pehmeä 1 cm paksuinen myssy-naamio. Laadukkaista materiaaleista valmistetun lykrakankaisen Migra-Topin yläosassa on aukko pitkiä hiuksia varten ja syvennysleikkaus nenälle. Migra-Topi puetaan päähän ja kasvoille silmien päälle. Joustavan materiaalinsa vuoksi se mahtuu useimmille käyttäjille.

Migra-Topin käyttökohteita

Migra-Topi -kylmäterapiaa voidaan käyttää migreeniin, päänsärkyihin, lievittämään tulehdusta ja kuumetta, nenän sivuontelosärkyyn, stressiin, jännityksiin, turvonneisiin silmänalusiin, kuumiin aaltoihin, rentoutumiseen ja meditaation aikana, urheiluvammoihin, krapulaoireisiin sekä raskauden aikaiseen kivunlievitykseen lääkkeettömästi.

Käyttöohje

Migra-Topi asetetaan jääkaappiin kylmenemään omassa muovipakkauksessaan. Mikäli haluat kylmemmän vaikutuksen, aseta Migra-Topi pakastimeen. Ota Migra-Topi pois kylmäsäilytyksestä kun sinulla on migreeni tai päänsärkyä. Odota muutama minuutti tai enemmän ennen Migra-Topin asettamista päähäsi mikäli se on ollut pakkasessa. Käytön aikana on suositeltavaa istua tai levätä makuu-asennossa rauhallisessa paikassa.

Lämpöhoito Migra-Topilla: Poista Migra-Topi muovipakkauksesta ja varmista, että se on huoneenlämpöinen. Lämmitä Migra-Topia mikroaaltouunissa normaaliteholla ensin 20 sekunnin ajan ja tarkista onko se tarpeeksi lämmin. Voit tarvittaessa jatkaa lämmittämistä 10 sekuntia kerrallaan kunnes Migra-Topi on saavuttanut halutun lämpötilan.

Materiaalit ja hoito-ohje

Migra-Topin materiaalit: kangas 100 % lykraa, geelitäyte. Hoito-ohje: pyyhi tarvittaessa kostealla puhtaalla kankaalla. Älä upota veteen tai pese pesukoneessa.

Terveystuotteiden nettikauppa:

www.labtex.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


44,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.2.2024 20:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.