Kuvaus

Tässä kirjassa käydään läpi kaikki myyntiprosessin vaiheet askel askeleelta. Näiden askeleiden avulla myyjä pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja tehokkaammin. Kirja antaa käytännön ohjeita myyntityöhön. Se käsittelee myyntityötä ja myyntiprosesseja asiakaslähtöisesti: myyjän on huomioitava asiakkaan tilanne ja ratkaistavahänen tarpensa kokonaisvaltaisesti. Kirjassa käydään läpi havainnollisesti myyntityössä tarvittavat taidot. Kirjan luettuaan myyjällä on taito kartoittaa asiakkaan tarpeet ja rohkeutta tehdä isompaa kauppaa jo ensi kohtaamisella.

”Kirjassa esitetty Myynnin ympyrä -malli on paras myynnin lähestymistapa mitä Suomesta löytyy – ja toimii.”
- Ahti Kilpeläinen, myyntijohtaja, Savings and Asset Management, Nordea Pankki Suomi Oyj

”Erittäin hyvä kirja! Korjaa monta pientä asiaa, joilla myyjä on huomaamattaan estänyt asiakasta ostamasta. Tämä kirja kuuluu jokaisen myyjän luettavaksi.”
- Kimmo Neihum, Senior Partner, Bonito Oy
 

Valitettavan monet yritykset antavat mainonnassaan suuria lupauksia, jotka eivät toteudu myyjän ja asiakkaan välisessä kohtaamisessa. Pienetkin parannukset myyntitekniikassa vaikuttavat myönteisesti myyntituloksiin ja asiakastyytyväisyyteen.

Kirja käsittelee myyntityötä ja myyntiprosesseja asiakaslähtöisesti: myyjän on huomioitava asiakkaan tilanne ja ratkaistava hänen tarpeensa kokonaisvaltaisesti. Teoksen opit antavat myyjälle rohkeutta tehdä isompia kauppoja jo ensi kohtaamisella.

Kirjassa opetetaan havainnollisesti muun muassa seuraavat myyntityössä tarvittavat taidot: yhteydenotto, valmistautuminen asiakkaan kohtaamiseen, asiakkaiden tarpeiden kartoitus, myytävän tuotteen tai palvelun hyötyjen esittely, kaupan päättäminen, vastaväitteiden taklaaminen, hintaneuvottelu, lisämyynti, seuranta ja reklamaatioiden käsittely.

Myy enemmän – myy paremmin pohjautuu aiemmin julkaistuun menestysteokseen Myynnin lyhytterapia – sanoista tekoihin. Kirjan sisältöä ja ulkoasua on uudistettu vastaamaan entistä paremmin kohdeyleisön tarpeita.


Asiasanat: myyntityö asiakassuhde myynti kauppa asiakaslähtöisyys asiakastyytyväisyys asiakaspalvelu myyjät

Kovakantinen. ISBN: 9789510331101

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 8 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 40 vrk 8 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.