Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mika Kaurismäki CHA CHA CHA - THE MIKA KAURISMÄKI COLLECTION

"Matti Ojanperä (Matti Pellonpää) on laitapuolen kulkija, mies siltojen alta. Pian kohtalo puuttuu peliin... Matin rikas täti Amerikasta lupaa hänelle miljoonaperinnön, jos hän pystyy todistettavasti elämään kunniallista elämää. Huolettoman juopon menoon tottunut Matti on vastahakoinen tarjoukselle, mutta tämän autokauppiasystävä Kari (Kari Väänänen) näkee tilaisuuden ja puhuu Matin mukaan suunnitelmaansa: he vaihtavat rooleja tädin huijaamiseksi! Matti muuttaakin Karin rivitaloon asumaan yhdessä tämän vaimon Sannan (Sanna Fransman) kanssa. Kaikki sujuu aluksi kuin tanssi, ainakin Matilta, onhan Sanna hänen entinen rakastettunsa."..

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 28 minuuttia. Tekstityskielinä on valittavissa suomi, ruotsi ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Ensiesitysvuosi oli 1989, ohjaus Mika Kaurismäki, käsikirjoitus Mika Kaurismäki ja Richard Reitinger, näyttelijät Sanna Fransman, Matti Pellonpää, Kari Väänänen, Siiri Nordin, Soli Labbart, Martti Pennanen, Hannu Lauri, Antti Litja, Juhani Niemelä, Aarre Karen

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2018 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.