Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

uudet, muoveissa olevat kaurismäki-elokuvat

SEURAAVAT ELOKUVAT :

CHA CHA CHA

Matti Ojanperä (Matti Pellonpää) on laitapuolen kulkija, mies siltojen alta. Pian kohtalo puuttuu peliin... Matin rikas täti Amerikasta lupaa hänelle miljoonaperinnön, jos hän pystyy todistettavasti elämään kunniallista elämää. Huolettoman juopon menoon tottunut Matti on vastahakoinen tarjoukselle, mutta tämän autokauppiasystävä Kari (Kari Väänänen) näkee tilaisuuden ja puhuu Matin mukaan suunnitelmaansa: he vaihtavat rooleja tädin huijaamiseksi! Matti muuttaakin Karin rivitaloon asumaan yhdessä tämän vaimon Sannan (Sanna Fransman) kanssa. Kaikki sujuu aluksi kuin tanssi, ainakin Matilta, onhan Sanna hänen entinen rakastettunsa...

CONDITION RED - hälytystila

Dan Capelli (James Russo) on pahamaineisen vankilan vanginvartija, jonka arki on kaikkea muuta kuin ongelmaton. Työn luomat paineet ja Danin menneisyys ovat tehneet hänestä tikittävän pommin, joka saattaa räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Dan rakastuu tulisesti naisvanki Gideliin (Cynda Williams). Parin välille kehittyy kuuma suhde, joka on tuhoon tuomittu kaltereiden erottaessa rakastavaiset. Condition Red kuvattiin philadelphialaisessa vankilassa 25 päivässä.

VALEHTELIJA & JACKPOT 2

Valehtelija :
Elokuva, joka merkitsi Kaurismäki-veljesten aikakauden alkamista Suomen elokuvahistoriassa. Mika Kaurismäki toi ohjauksen uudet tuulet Münchenin elokuvakoulusta ja Aki vastasi käsikirjoituksesta, yhdessä Pauli Pentin kanssa. Valehtelija, Mikan ensimmäinen elokuva, oli samalla hänen Münchenin elokuvakoulun lopputyö. Aki näyttelee elokuvassa Ville Alfa -nimistä nuorta miestä, joka yrittää elää irrallaan yhteiskunnasta ja ideologioista. Villen elämä on vapaata ja ajelehtivaa - hän huijaa, pummaa, valehtelee ja varastaa surutta. Ville ei koskaan puhu totta ja antaa kaiken mennä omalla painollaan, mennen itse omia menojaan. Valehtelija palkittiin Valtion elokuvapalkinnolla sekä Risto Jarva -palkinnolla 1981.

Jackpot 2 :
Jackpot 2 on lyhyt sci-fi elokuva - eräänlainen kenraaliharjoitus ennen Kaurismäki-veljesten varsinaista läpimurtoa, Arvottomia. Veljekset käsikirjoittivat Jackpot 2:n yhdessä ja ohjauksesta vastasi Mika. Elokuva kuvaa kolmen nuoren vaiheita Helsingissä, suurtuhon jälkeen. Kaupunki on autio ja raunioina. Kolmikko pitää hauskaa, pohtii elämää ja suunnittelee tulevaisuutta sekä pelaa flipperiä. Onko aikaisempi kulttuuri kokonaan kadotettu? Elokuvan sivuosassa nähdään Matti Pellonpää, josta myöhemmin tuli Kaurismäkien tavaramerkki. Jackpot 2:ta on kuvattu Tarkovsky-henkiseksi, jossa on kuitenkin toimintaa. Elokuva palkittiin Tampereen lyhytelokuvafestivaaleilla 1982.

HIGHWAY SOCIETY

Autoromuttamoa pyörittävä Jack Bogart (Kai Wiesinger) joutuu kavereidensa ylipuhumana hämärähommiin ja tien päälle. Kesken keikan hän kohtaa nuoren ja kauniin, mutta onnettoman Elisabethin (Marie Zielcke), joka lähtee Jackin matkaan Hampurista Suomeen. Ongelmat ovat kuitenkin vasta alkamassa.

suomitekstit ja kannet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.12.2017 15:58

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.