Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MILJOONAVAILLINKI

IMUPAINEPURISTIN OY:N SÄNTILLINEN KONTTORIPÄÄLLIKKÖ RYHTILÄ ON JUURI PALKITTU KULTAKELLOLLA 20 VUODEN KUNNIAKKAASTA PALVELUKSESTA. MUTTA MIEHEN KOTIASIAT EIVÄT OLE YHTÄ HYVÄLLÄ MALLILLA - VAIMOLLA ON ROMANSSI ERÄÄN HUILISTIN KANSSA JA HÄN HALUAA AVIOERON. MYÖS FIRMAN JOHTAJALLA ON OMAT ONGELMANSA. TUHLATTUAAN OMIIN HUVEIHINSA 10 MILJOONAA YHTIÖN RAHOJA HÄN PÄÄTTÄÄ VIERITTÄÄ KAVALLUKSEN RYHTILÄN SYYKSI. LAKIMIEHENSÄ AVUSTUKSELLA HÄN KEKSII OVELAN JUONEN, JA KOHTA KONTTORIPÄÄLLIKKÖ NÄHDÄÄN RAVINTOLASSA JOHTAJAN RAKASTAJATTAREN, VAMPPIMAISEN VANDAN KANSSA...

KONTTORIPÄÄLLIKKÖÄ ESITTÄÄ HELGE HERALA JA HÄNEN VAIMOAAN ANSA IKONEN, JOLLE ROOLI JÄI VIIMEISEKSI ESIINTYMISEKSI SUOMALAISESSA ELOKUVASSA. MUISSA ROOLEISSA NÄHDÄÄN JUSSI JURKKA, PENTTI SIIMES, LIANA KAARINA JA PIRKKO MANNOLA.

NÄYTTELIJÄT: HELGE HERALA, ANSA IKONEN, LIANA KAARINA, PIRKKO MANNOLA, JUSSI JURKKA, PENTTI SIIMES, LEEVI KUURANNE, LEO RIUTTU JA AARNE LAINE.

VALMISTUSVUOSI 1961

KESTO 1H 39MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 4:24

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.