Tuote on myyty käyttäjälle Pertti.rask hintaan 810 €

Kuvaus

"Tappivirisarja" Helkama-mopoon! Sopii Raisuun ja Ässään P4-moottorin korvaajaksi, tai pienellä modauksella myös Tunturi-mopoihin, joissa italialainen moottori. Kyseessä todella harvinainen 6-lovinen moottori Motori Minarelli P6T, jota Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy myi muutamia aikanaan viritysmoottorina. Alunperin näitä istutettu italialisiin trialeihin, Italjettiin ja Fanticiin. Monet P4-moottorin osat käyvät näihin huoltoon, kuten tiivisteet, stefat, kytkin-ja magneettoposket yms. Vaihteistoltaan vain erilainen.

Virityssarjan kruunaa legendaarinen Autisan 75cc läppäsylinterisarja, tehokkain jota aikanaan Minarelliin voinut asentaa. Kyseessä todella kiukkuinen Nikasil-pinnoitettu sylinteri, jossa porttaukset tehtaalta viimeisen päälle. Pakettiin kuuluu lisäksi myös:
- Dellorto 22mm PHBL,
- Pipercross-vaahtomuovisuodatin,
- Helkama AX:n CDI-sähköt, jota kestää kierrättää,
- Giannelli-tehari, joka hyvässä kunnossa, ei lommoille lytätty,
- 30- ja 28-hampaiset takahammasrattaat (Helkama Ässään),
- kaasu- ja kytkinvaijerit,
Täysin asennusvalmis sarja. Otettu aikanaan suoraan ajosta Ässästä ja jäänyt sitten hyllyyn pölyttymään viritysinnon laannuttua. Moottorilla ei paljoa ajettu kunnostuksen jälkeen, jolloin vaihdettuna kaikki tiivisteet, stefat, laakerit, kytkinlevyt jne.

Eli siitä valmis setti Helkama.-mopoon jos halua saada kulkupuoli kerralla kuntoon! Huippuja ei kokeiltu, mutta voi sanoa että riittävä. Jos haluaa esimerkiksi autoja ohitella, ainakin Ässässä tuli jo vastaan mopon omat ajodynamiikan rajoitteet niin ei edes halua kokeilla enempää...

Mieluimmin nouto Nurmijärveltä, voidaan käydä ostajan kanssa yhdessä läpi paketin sisältö. Lähetettäessä öljyt laskettava moottorista.

Huom. Tämä on toinen vastaavanlainen moottori, jonka myyn. Äskettäin palstalla jo myyty toinen moottoreistani ja nyt tämä on viimeinen mikä jäljellä. Nyt kannattaa reagoida, seuraavia voi olla vaikea (mahdoton?) saada enää mistään...

Kuvat nyt myytävästä kohteesta, lisää löytyy osoitteesta:
https://www.dropbox.com/sh/mazun6r7o9tv6ou/AAC2K4W9eeeF1QKDXImtaMJLa?dl=0

Katso myös muut myynnissäni olevat kohteet:
https://www.huuto.net/haku/sellernro/153869

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
810 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.2.2020 0:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.2. klo 5:55
Kysymys poistettu.