Kuvaus

Myydään ATI-kortin mukana tullut komposiitti tv-out adapterikaapeli. Kaapelin pituuss noin 14cm.

Tällä adapterilla saat ATI-Radeon näytönohjaimella varustetun PC:n (myös jotkin läppärit) kytkettyä komposiittiliitännällä varustettuun televisioon tai videotykkiin.

Sopii useisiin ATI Radeo näytönohjaimiin, mm. 9600GT.

Näytönohjaimen pää: 7 pinninen Mini-DIN uros. Ilmoituksen kuvissa naarasliitin jollainen tietokoneen päästä pitää löytyä jotta tämä kaapeli siihen sopii!
Televiosion pää: 1kpl RCA naaras

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
Sulkeutuu 80 vrk 18 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 80 vrk 18 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.