Kuvaus

[W0617]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos  NAIMISEN / SELIBAATIN / ONANOINNIN diggareille.
 

Minttu Hapuli: SELIBAATTI-päiväkirjat

Nuori nainen suivaantui parisuhteiden mahdottomuuteen ja sitoutui selibaattiin saadakseen selville, mikä on pielessä naisten ja miesten suhteissa. 

Selibaattipäiväkirjojen kyynisenlempeät parisuhde-esseet lähtevät jokaiselle tutuista tilanteista: ikuiseksi aiottu suhde menee rikki, äijä on ihan mahdoton, vaimo nalkuttaa, rakkaus sattuu ja ihastuttavuus muuttuu vihastuttavuudeksi aivan yllättäen. Päätä taotaan seinään, oli sitten kysymys tolvanatiheydestä eli parisuhteesta yritysteorian valossa, hääpsykoosista, pettämisestä, mammapropagandasta, puolison palvomisesta tai kaljuuntumisesta. Selibaattipäiväkirjojen toisessa päässä on miehille tarkoitettu treffiopas ja toisessa neuvot siitä, kuinka parisuhdetta ei pidä lopettaa. 

Totuuksien laukominen ja normien huojuttaminen ei tunnetusti ole terveellistä vai onko sittenkin? Mikäli elät ihanassa parisuhdeidyllissä, kehotamme painokkaasti jättämään tämän kirjan väliin! 

3. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2007

VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 17 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 87 vrk 17 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.