Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua)

Mitä meistä tuli   (DVD)  

Tästä elokuvasta kohistiin sen tullessa teattereihin! Amatööritaustoista valkokankaalle ponnistanut indie-elokuva on jo tapauksenakin tuhkimotarina. Nyt ulkomailla useaan otteeseen palkittu ja Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä vuonna 2010 sensaatiomaisesti toiseksi sijoittunut elokuva on vihdoin tullut DVD:lle.

DVD:n sisältö

  • Mitä meistä tuli -elokuva
  • Näin tehtiin -dokumentti
  • Poistettuja kohtauksia

Ikäraja: K-13 (aikuisen seurassa K-11)

Synopsis

Oletko miettinyt mitä vanhoille koulukavereillesi kuuluu? Oletko miettinyt, että tällä hetkellä telkien takana istuva entinen vierustoverisi saattaa yhä edelleen pitää sinua ainoana oikeana ystävänään? Oletko miettinyt, että ihastuksesi on saattanut kaikki nämä vuodet ajatella samoin sinusta, eikä itsekään ole vielä löytänyt kunnollista elämänkumppania? Oletko miettinyt, että ellei jo olisi aivan liian myöhäistä, kiusattu tekisi kaiken toisin?

MITÄ MEISTÄ TULI on elokuva luokkakokouksesta. Se on elokuva niistä kolmesta voimasta, jotka saavat lapsuudenajan ystävät vuosien jälkeen, seurauksia kavahtamatta, kohtaamaan toisensa sekä menneisyytensä: pelko, rakkaus ja kiitollisuudenvelka.

Jo ennen Suomen-levitystään MITÄ MEISTÄ TULI on lumonnut ihmisiä niin Shanghain, Irlannin, Saksan, Ranskan kuin Etelä-Afrikankin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Elokuvan taustalta löytyy sama tekijäporukka, joka teki kansainvälisestikin palkitun nuorisodraaman GRAFFITI MEISSÄ. Nyt nämä nuoret elokuvantekijät ovat jälleen yhdistäneet voimansa ja palaavat valkokankaalle entistä vakavamman ja yleisöä puhuttavan sekä puhuttelevan elokuvan myötä.

Viimeaikaisten, Suomea voimakkaasti kuohuttavien traagisten tapahtumien myötä elokuva on yksinkertaisesti pakko nähdä.

Kuvaformaatti: 16:9

Ääniraita: Suomi Stereo

Tekstit: Englanti, Ruotsi

Kesto: 1h 56 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2018 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.