Kuvaus

Mitäs täällä roikut, Henry Moon? - Goin' South (1978) DVD

Jack Nicholson ohjasi ja on pääosassa Henry Moon - hulivili huuliveikko, hevosvaras ja pankkiryöstäjä jolle sattuu ja tapahtuu

Hirtehisen komedialänkkärin muissakin rooleissa paukkua ja tulivoimaa: sähäkkä Mary Steenburgen, räiskähtelevä Christopher Lloyd, liipaisinherkkä John Belushi, pippurinen Danny DeVito...

Englanti tekstitys (suomitekstityksellä ei saatavilla)

Aluekoodi R2 >> toimii suomessa

Loistava harvinaisuus!

 

 

Jack Nicholson esittää huithapeli Henry Moonia, kolmannen luokan hevosvarasta, huuliveikkoa ja rikollista 1860-luvun lännessä.

Hän pelastuu viime sekunneilla hirrestä, kun nuori ihastuttava nainen puuttuu asiaan, järjestäen armahduksen menemällä naimisiin Moonin kanssa ja ottamalla vastuun tästä.

Yhtäkkiä, ensi-ihastuksen laannuttua, Moon huomaa olevansa siveän ja itsepäisen mutta hyvinkasvatetun etelävaltiolaisen neitsykäisen käsissä.

Ehkäpä neito ei nainutkaan häntä kauniiden silmiensä vuoksi vaan vahvojen käsivarsien, joista on hyvinkin apua kultakaivoksen työstämisessä ja päivittäisessä raatamisessa..

God damn! - Voi elämä! Ja kunpa vain... liian uteliaat naapurit, vihamielinen sheriffi, lynkkausintoiset kaupunkilaiset, vaaralliset intiaanit ja entinen uusia apajia kärttävä oma rosvojengi... tajuaisivat pysyä poissa näistä kultakuvioista. (No such luck o' matie)

 

Going south = mönkään menee

Jack Nicholson on oivassa hulluiluviresssä, tähtien asennot ja energiat ovat kohillaan, huutonaurua ja hykerryksiä luvassa. Leffa onkin miehen Oscar- ja kultakauden satoa sieltä Käenpesän ja Hohdon väliltä.

 

Ohjaus: Jack Nicholson (Chinatown)

Käsikirjoitus: Richard Bradford (Konna ja Koukku), Al Ramrus (Island of Dr Moreau)

Näyttelijät: Jack Nicholson (Hohto, Yksi lensi yli käenpesän), Mary Steenburgen (Paluu tulevaisuuteen), Christopher Lloyd (Taksi, Turha Joukko), John Belushi (Blues Brothers, Naapurit), Richard Bradford (Armottomat, Hammett), Veronica Cartwright (Alien, Salaiset Kansiot), Jeff Morris (Two Jakes), Danny DeVito (Batman, Mars hyökkää), Tracey Walter (Conan, Repo Man 1984), Luana Anders (Saattokeikka), Ed Begley Jr. (Kissaihmiset), Gerald H. Reynolds, George W. Smith, Lucy Lee Flippin, Maureen Byrnes, Barbara Ann Grimes, Dennis Fimble, Anne Ramsay

Musiikki: mm Ry Cooder

 

Kesto: 105 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kansien kieli: espanja

Kuva: 1.78:1 anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Englanti (suomijulkaisua ei ole)


 

Kunto: hyväkuntoinen, voi olla pikkujälkeä - ei vaikuta toistoon

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hakusanat: western, lännenelokuva, kultarynnäkön iloiset päivät, cat ballou, pieni suuri mies, little big man, silverado, frisco kid, villiä hurjempi länsi, kaupunkicowboyt, three amigos

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 3 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 72 vrk 3 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.