Kuvaus

Kuvaus

Moby Dick

Ishmael on nuori mies, joka janoaa seikkailua. Ottaessaan pestin valaanpyyntialus Pequodilta, hän sitoutuu lähtemään seikkailuun, joka muodostuu paljon dramaattisemmaksi ja vaarallisemmaksi kuin hän olisi ikinä toivonut. Aluksen kapteeni on nimeltään Ahab. Salaperäinen mies, jolla on arpiset kasvot ja puujalka. Tuskallisia muistoja kohtaamisesta valtavan valaan kanssa muutamia vuosia aiemmin.
Pian Ishmael tajuaa, että kapteeni hoippuu terveen järjen rajamailla. Hänellä on pakkomielle kostaa valaalle, jota muut sanovat Moby Dickiksi, mutta jota kapteeni kutsuu ”itse saatanaksi”. Kapteenin pakkomielle on niin voimakas, että hän on valaan tappamisen vuoksi valmis uhraamaan kaiken: aluksen, miehistön ja oman henkensä.

Herman Melvillen kertomus vuodelta 1851 on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista klassikoista. Siitä on tehty elokuva vuosina 1930 ja 1956. Nyt se on tehty uudelleen noin 150 miljoonan markan budjetilla, ruorissa itse Francis Ford Coppola. Yksi aikamme suurimmista elokuvaohjaajista, joka on ohjannut mm. Kummisetä-trilogian.

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.H 2

Toimituskulut

  • Yhden normaalikokoisen  dvd tai Blu-Ray -leffan, cd-levyn tai PS- pelin toimitusmaksu on 3.20 €/kpl.
  • Kaksi normaalikokoista dvd tai Blu-Ray leffaa tai cd-levyä lähetetään samalla tilauskerralla yhdellä postikululla.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,80 € Sulkeutuu 106 vrk 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.