Tuote on myyty käyttäjälle Larakitty2 hintaan 30 €

Kuvaus

Voin modata kaikki Nintendo 2DS/3DS/N2DS ja N3DS konsolit FW:stä riippumatta, myös 11.17.0!.. HUOM! Konsolisi pelikasetti-paikka tulee olla toimiva, sillä sitä hyödynnetään modauksen yhteydessä.

Modauksen jälkeen konsolissasi on CFW eli Custom Firmware, joka tarkoittaa sitä että voit mm:

- Voit asentaa ja pelata varmuuskopioituja pelejä suoraan konsolilta ilman pelikasettia.
- Voit myös pelata varmuuskopioituja DS/DSi pelejä käyttämällä DSi:lle tarkoitettua flashcarttia, esim R4:stä. R4 ja vastaavat eivät toimi 3DS:ssä normaalisti, mutta CFW mahdollistaa tämän.
- Voit pelata pelejä joita ei ole julkaistu Euroopassa. Eli region-free mahdollisuus.
- Voit aina pysyä uusimmalla firmware-versiolla ja päivittää suoraan System Settingsien kautta menettämättä modausta.
- Asentaa ja käyttää erilaisia Homebrew-applikaatioita. Suosituimmat apit tällä hetkellä ovat mm. Checkpoint, eli Save Manager, ja PKHex. Näiden molempien yhdistelmällä voit editoida Pokemonejasi tietokoneellasi ja sitten lisätä ne peliisi. Näitä Pokemoneja voi käyttää myös netin kautta pelaamisessa mikäli ne ovat "laillisia". 
- Voit asentaa kustomoituja, tai voit vaikka tehdä oman teemasi!
Voit streamata pelikuvaa suoraan koneellesi (ja täten esim nettiin) langattomasti mikäli sinulla on N3DS konsoli. Jos sinua kiinnostaa streamaus, mainitse tästä kun ostat palvelun jotta voin asentaa tämän ominaisuuden omaavan CFW:n konsoliin.
- Ja paljon muuta .. kaikkia ominaisuuksia on mahdoton listata tähän. Kannattaa googlen kautta itsekin tutkia mitä kaikkea Custom Firmware mahdollistaa sekä mitä alla olevilla Homebrew-ohjelmilla voi mm. tehdä.

Asennan konsoliin valmiiksi seuraavat Homebrew-ohjelmat:
- Anemone Theme Manager
- FTPD
- Homebrew Launcher
- Checkpoint
- FBI (Open source CIA installer & title manager)

Opastan mielelläni konsolin käytössä modauksen jälkeen mikäli tarve. Konsolin mukana tulee lähettää vähintään 4GB SD-kortti, joka on konsolissa ollut valmiina kun olet sen ostanut. Suosittelen kuitenkin että lähetät mukana väh. 16GB kortin sillä 4GB kortille ei pelejä juurikaan mahdu. Pelit vievät 1-4GB per kpl. SD kortin voi vaihtaa jälkeenpäinkin helposti, vaatii vain tiedostojen siirron toiselle kortille.

Voit halutessasi joko tuoda konsolin minulle, ja noutaa sen seuraavana päivänä, tai lähettää sen postitse. Jos lähetät konsolin postitse, sinun tulee maksaa postikulut molempiin suuntiin. Lähetän konsolin sinulle heti takaisin, kun se on modattu.

Jos sinua huolestuttaa konsolin rikkoutuminen, eli "brick" niin ei hätää .. Teoriassa konsolin rikkoutuminen on modauksen aikana mahdollista, mutta käytännössä mahdollisuus tähän on häviävän pieni. Konsoli voi brickata vain jos: Modaaja (eli minä) teen jonkun virheen ja tässä tapauksessa otan kaiken vastuun ja korvaan laitteen sinulle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.12.2023 15:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.12. klo 20:48

Hei pystyisitkö auttamaan minua muistikortin vaihtamisessa? Haluaisin vaihtaa 256gb- 512gb muistiin

23.11. klo 22:26

Hei, osaatko sanoa minkäkokonein muistikortti olisi hyvä? Aattelin tuota 64Gb tai 128Gb mutta luin netistä, että liian isot voi olla jotenki huonoja tähän. Onko vaan fiksumpaa mennä 32Gb tai 16Gb?

24.11. klo 0:36

3DS pelit ei yleisesti ottaen kovin suuria ole eli siinä mielessä 128GB aika turha. Mutta kyllä 64 ja 128 ihan normaalisti toimivat ettei sen kanssa ole ongelmaa.

11.10. klo 17:54

Osaatko myös korjata jos 3ds konsolissa on vain napissa vikaa ettei toimi minulla on toinen etu liipasin ei toimi osaatko korjata sellaisia vikoja jos osaat voin harkita lähettämistä sulle ja myös samalla sen voi sit modata kortti paikka siinä on kunnossa

11.10. klo 19:06

Kyseessä on softamodaus. Fyysisiä korjauksia tai modauksia en tee. Kuitenkin jos modaat konsolisi voit helposti vaihtaa näppäinten toimintaa ja laittaa jonkun muun näppäimen toimimaan liipaisimena.

4.9. klo 16:24
Kysymys poistettu.