Kuvaus

Upea virheetön Moissaniitti!  Viimeinen kpl tätä huippulaatu.

Nämä tyypillisiä eBay tai valitettavasti tänä päivänä myös Huuto.net "timantteja".  Nämä on asiakkaalleni myyty eBayssä aitoina timantteina, myyjän arvosteluissa yli tuhat myyntiä, ja 99.5% positiivinen palaute :/   Täysin huijausmielessä mainostetaan timanttina, koska synteettistä Moissaniittiä usein käytetään timanttijäljitelmänä, ja jalokiviin perehtymätön asiakas hyvinkin saattaa pitää tätä timanttina, vaikka asiantuntevalle Gemmologille Moissaniitin ero timanttiin on helppoa todeta. Moissaniitti on voimakkaasti kahteistaitteinen, eli valo jakautuu siinä kahteen säteeseen ja kiveä loopilla tai mikroskoopilla tutkiessa kaikki ominaisuudet näkyvät kahtena, mitä ei aidossa Timantissa koskaan tapahdu, koska se ei ole kahteistaitteinen.  Myös "fire", eli värien välke Moissaniitissa on huomattavasti aitoa Timanttia voimakkaampi. Ja ominaispaino on myös eri, aito timantti on selvästi painavampaa materiaalia, ominaispainon ollessa 3.52 kun Moissaniitilla se on 3.22, mikä helppo oikeilla laitteilla mitata.

Moissaniitti on jalokivilaatuisena aina laboratoriossa tehty, luonnossa ei tämän laatuista Moissaniittia esiinny.

Moissaniittia on käytetty timantin jäljitelmänä, koska sen ominaisuudet ovat monilta osin hyvin lähellä timanttia. Usein jopa näyttävämmät kuin timantilla! Moissaniitin kovuus on erittäin suuri, heti seuraava timantista.  Briljassi eli loiste on hyvin timantin kaltainen, ja fire, eli värien välkehdintä viisteissä on jopa suurempi kuin timantissa. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi Moissaniitti on arvostettu materiaali omana itsenäänkin.  Äärimmäisen kestävä, ja näyttävän näköinen kivi.

Nämä myynnissä olevat Moissaniitit vielä erityisen hyvälaatuisia, niin kivien puhtaus kuin huolellisesti tehdyt hionnat ovat huippuluokkaa. Esimerkiksi vihkisormukseen harkinnanarvoinen vaihtoehto timantille. Huomattavasti edullisemmin isompi ja näyttävämpi kivi! 
 
Paino:0.99ct
Mitat: 6.66 x 6.67 x 3.99mm
Väri: Colorless
Puhtaus: Excellent (timanttien luokituksella IF, Internally Flawless)
Hionta: Round Brilliant/Excellent

Näiden Moissaniittien "Fire" ja "Briljanssi" hyvin esillä videoissa www.qnet.fi/jp/mo1006_v1.mp4 ja www.qnet.fi/jp/mo1006_v2.mp4

Kuvissa mahdollisesti näkyvät vaaleat/kirkkaat kohdat ovat yleensä valon sisäisiä ja ulkoisia heijastuksia.

***************

Myymme varastossa olevia kiviä yksittäin tai erissä korutaiteilijoille, kultasepille, sijoittajille, keräilijöille ja harrastelijoille. Myynnissä olevien kivien hintamme ovat *aina* alle yleisten tukkuhintojen, hinnoittelussa käytämme pääasiassa alan tunnetuinta ja arvostetuinta "The Gem Guide" julkaisua. 

Huuto-ja verkkokaupassa myynnissä olevat kivemme eivät ole "ylijäämiä", vaan päinvastoin kiviä joita asiantuntijamme hankintamatkoilla "ei ole voinut jättää ostamatta". erityisen hienoja/harvinaisia/hyvälaatuisia kiviä hintaansa nähden.  Koska Gemmologimme hankkivat kivet mahdollisimman läheltä niiden lähdettä, ohittaen monta normaalia korkeakatteista porrasta raakakiven matkalla maasta kultasepänliikkeen kihlasormukseen tai kaulakoruun, pystymme välittämään kivet eteenpäin jopa tukkuporrasta edullisemmin hinnoin! 

Kaikki myymämme kivet 5 euron sitriineistä lähtien, ovat GIA:n certifioimien Jalokiviasiantuntijoiden (GIA Graduate Gemologist, GIA Accredited Jewelry Professional) tutkimia ja arvioimia, eli parempaa takuuta ei kivien aitoudesta ja laadusta voi saada.  Jokaiselle kivelle saatavilla myös certifikaatti/laatutodistus, GIA Gemmologin kirjoittamana.

***
Jalokivistä kiinnostuneiden hyvä muistaa että nettikaupat ovat täynnä puhtaita huijareita missä myytävä tavara on usein täysin muuta kuin mitä kuvauksessa kerrottu.  Suomalaisillakin kauppapaikoilla jatkuvasti myynnissä hädin tuskin jalokivilaatuista, sulkeumien ja halkeamien takia lähinnä läpikuultavaa kiveä "eye-clean" kivenä, "Top10", "+++ laatu", "paras väri, huippulaatu" ym. merkityksettömin ja harhaanjohtavin kuvauksin. Kiviä mistä asiantuntija huonoistakin kuvista heti näkee että kivi ei välttämättä edes luokiteltavissa, huonon laadun/värin/hionnan jne vuoksi.  Puhumattakaan jäljitelmistä ja synteettisistä kivistä joita myydään aitoina luonnonkivinä, joko tietämättömyyttään, tai puhtaana huijauksena.

Vaadi ostamaltasi kiveltä aina pätevän asiantuntijan lausunto tai arvostetun ja luotettavaksi tunnetun tahon certifikaatti. Vain silloin voit olla varma että saat mitä tilaat. Gemological Institute of America (GIA) on kiistatta arvostetuin toimija alalla, ja monien arviointistandardien kehittäjä. GIA:n tai GIA:n certifioiman gemmologin asiantuntemuksella varmistat että kivi on sitä mitä väitetään. Pelkkä myyjän esittämä "takuutodistus" tai "certifikaatti" ei vielä kerro mitään, koska kuka tahansa voi kirjoittaa lappusen, tai jopa painattaa hienon muovikortin jota kutsuu "certifikaatiksi", mutta millä ei ole mitään arvoa kiven laatua ja aitoutta määritettäessä. Tai kiveä myydessä. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 5 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

169 € Sulkeutuu 102 vrk 5 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.