Kuvaus

MONSTER HIGH X 2

MONSTER HIGH - KAUHISTUTTAVA TUPLASEIKKAILU--

KAUHUKAUSI-

18 JÄRJETÖNTÄ JAKSOA

VALMISTAUDU LIITTYMÄÄN EPÄTÄYDELLISEEN TÄYDELLISTEN MONSTER HIGH-OPISKELIJOIDEN JOUKKOON 18 OMITUISESSA SCAREMESTER COLLECTION - JAKSOSSA. OLIPA KYSEESSÄ KARMIVAN SIISTIT TANSSIT TAI KAMMOTTAVA KERHOTOIMINTA, OMITUISET SUOSIKKIYSTÄVÄMME TUOVAT KUKIN OSANSA NÄIHIN SYKÄHDYTTÄVIÄ SALAISUUKSIA, TAPPAVAA TYYLIÄ JA FANTASTISTA HAUSKANPITO TÄYNNÄ OLEVIIN SEIKKAILUIHIN.

EI OLE TYLSÄÄ PÄIVÄÄ, KUN FRANKIE STEIN, DRACULAURA, TORALEI, GHOULIA YELPS, ROCHELLE GOULE, ABBEY BOMINABLE, CATTY NOIR JA CLEO DE NILE PIINAAVAT MONSTER HIGH - KOULUJEN SALEJA!

KESTO 44MIN

UUSI TULOKAS-

KATSO, MITEN KAIKKI ALKOI

LIITY HURJAAN HAUSKANPITOON 10 LYHYESSÄ JAKSOSSA, JOISSA NÄHDÄÄN, MITÄ KOULU TODELLA ON - MUKAAN LUKIEN " HOME ICK" JA " STUDENT DISEMBODIED PRISIDENT". TÄMÄ VASTUSTAMATON KOKOELMA SISÄLTÄÄ MYÖS PELOTTAVAN ERIKOISVERSION.

KOULUN ENSIMMÄINEN VIIKKO VOI TUNTUA TODELLISELTA KIDUTUKSELTA, MUTTA FRANKIE STEIN AIKOO SELVITÄ ENSIMMÄISESTÄ PÄIVÄSTÄÄN MONSTER HIGH - KOULUSSA TODELLISEEN PAHISTYYLIIN! MUTTA KUN FRANKIE SAA VASTAANSA HALLITSEVAN, PELKOA KYLVÄVÄN KUNINGATTAEN, CLEO DE NILEN, VÄÄRÄLLE PUOLELLE, HÄN HUOMAA, ETTÄ HÄNEN ON PARASTA LIITTYÄ UUSIEN HIRVIÖMÄISEN TYYLIKKÄIDEN LUOKKATOVEREIDENSA SEURAAN KUMMALLISENA UPEANA ITSENÄÄN.

KESTO 22MIN

TUOTANTOVUOSI 2015

KESTO 1H 6MIN

MONSTER HIGH VALOT, KAMERA, KAUHISTUS!--

LEVITTÄKÄÄ MUSTA MATTO!

DRACULAURA USKOO OLEVANSA VAMPYYRIVALTAKUNNAN PERIJÄTÄR JA HÄN PÄÄTYY YSTÄVINEEN KUOLETTAVAAN COOLIIN KRUUNAUSSEREMONIAAN TRANSILVANIAAN. MUTTA KUNINGATTAREN METSÄSTYS EI OLEKAAN OHI. VAIN KADONNUT MUINAISAARRE, VAMPYYRIN SYDÄN, PYSTYY PALJASTAMAAN TODELLISEN KUNINGATTAREN. KUN HUIMA SEIKKAILU JOHDATTAA KAVERUKSET PAIKASTA PAIKKAAN, DRACULAURA POHTII, SAAKO HÄN VIHDOIN VAMPYYRIVOIMAT KÄYTTÖÖNSÄ JA VOIVATKO UNELMAT TODELLAKIN TOTEUTUA.

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 10MIN

YHTEISKESTO MOLEMMILLE 2H 16MIN

MUOVEISSA

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 118 vrk 13 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 118 vrk 13 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.