Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Morbid Angel : Altars Of Madness LP (1989, 1x vinyl)
1. painos . UK - versio .

www.discogs.com/Morbid-Angel-Altars-Of-Madness/release/372377

”Issued with a printed inner sleeve. 
Some copies released with Earache Merchandise order form. 

Recorded and mixed at Morrisound Recording, Tampa, Florida. 
Cover illustrated at 'orrible Artwork. 
Published by Earache Songs U.K. 
(c) (p) 1989 Earache Records 
Made in England”

-------------

Kuntoluokitus:
- Levyt: VG+ (Very Good Plus) , Hyväkuntoinen käytetty. 
- Kannet: VG+ (Very Good Plus) , Hyväkuntoinen käytetty. 
- Muu sisältö: VG+ (Very Good Plus) , Hyväkuntoinen käytetty. 

Ilmoituksen kuvat on otettu Discogs-sivustolta.

- Tuotteiden kuntoluokitukset on tehty silmävaraisesti käyttämällä Discogs arviontikriteerejä. Tutustu näihin arviointikriteereihin huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä, että tiedät minkä kuntoinen yksilö kyseessä. Tämä tärkeää varsinkin käytettyjä vinyylevyjä ostettaessa!
- Tuotteiden kuntoluokitukset pyritään tekemään huolellisesti hyvässä valaistuksessa. Jos kyseessä rajatapaus, niin kuntoluokitukseksi merkitty ostajan edun mukaisesti heikompi kuntoluokka.
- Jos haluat ko. kohteen kunnosta tarkempia lisätietoja ota myyjään yhteyttä kysymyspalstan tai sähköpostinvälityksellä ennen tarjouksen tekemistä!

Tuotteen arvoarvio: 
39.00e (lowest) - 60.83e (median) - 190.00e (highest). 

Tuotteen arvo otettu Discogs-sivustolla toteutuneista myynneistä ilmoitushetkellä. Kohteen arvoon vaikuttaa kunnon ja myyntiajankohdan lisäksi moni muu tekijä. Tuotteiden myyntihistoria lisätietoineen nähtävillä alla olevasta linkistä.

Tämän kohteen myyntihinta asetettu Discogs-palvelun hintatietojen perusteella kohteen kunto huomioiden. 

Myynti-ilmoituksessa on myös Ehdota Hintaa - toiminto, jos haluat tehdä oman hintaehdotuksen. Eli järkeviä tarjouksia kuunnellaan, harkitaan ja hyväksytään tapauskohtaisesta - Järjettömät tarjouksen hylätään turhia miettimättä. 

-------------

Maksuehdot ja -ohjeet:
- alle 100.00e : Käteinen, Mobilepay tai Tilisiirto (Osuuspankki).
- 300.00 - 500.00e : Käteinen, Mobilepay, Tilisiirto (Osuuspankki) tai Kryptovaluuttana myyjän Coinmotion - lompakkoon. 
- yli 500.00e : Käteinen, Mobilepay, Tilisiirto (Osuuspankki), Kryptovaluuttana myyjän Coinmotion - lompakkoon tai Paypal - siirtona. 


- Ostaja saa automaattisesti myyjän maksuohjeet (Nouto, Mobilepay ja Tilisiirto) Huutonet-palvelun lähettämän sulkeutumisviestin mukana.
- Jos haluat maksaa kryptovaluuttana tai Paypal - siirtona ilmoita tästä sähköpostilla, niin myyjä toimittaa tarvittavat lisätiedot. 
- Ostaja vastaa mahdollisista ylimääräisistä maksutapaan liittyvistä kustannuksista. Näitä ylimääräisiä kuluja voi aiheutua kryptovaluutta- ja Paypal-siirroista.
- Hyväksytyt kryptovaluutat: Bitcoin , Ethereum tai Litecoin.
- Kryptovaluutta maksun suuruus tarkistetaan sen hetkisen valuuttakurssin mukaisesti ja maksu tapahduttava viimeistään 2h myyjän sähköpostitse ilmoittaman loppusumman suuruisena johtuen valuuttojen kurssivaihteluista.

Toimitusehdot:
- Nouto tai postitus.
- Tuotteet toimitetaan käyttämällä Huutonetin tarjoamaa Huutopaketti-palvelua, jolloin toimitus tapahtuu joko Postin tai Matkahuollon välityksellä.

- Toimituskulut on ilmoitettu kohteessa. Toimituskulut sisältävät mm. Asianmukaisen pakkausmateriaalin tuotteen pakkaamiseen ja huolellisen pakkauksen, Postin tai Matkahuollon veloittaman toimituskulut sekä kuljetuksen toimipisteeseen.
- Useamman kohteen kaupoissa varmista myyjältä postikulut ennen maksua. Myyjä yhdistelee postikuluja ja pyrkii löytämään edullisimman tavan postittaa useamman kohteen tuotteet ostajalle. 

- Tuotteet pyritään toimitetaan ostajalle vähintään 2-5pv (arkipäivä) kuluessa maksusta ostajalle.
- Pääsääntöisesti teen postituksia kaksi kertaa viikossa, kun lähimpään toimipisteeseen on yli 30km edestakainen matka. Viivästystä voi aiheuttaa myyjän perhe- (1v ja 2,5v lapset), remontti-, työsyyt.
- Jos toimitus viivästyy yli 5pv (arkipäivä) ostajan maksun saapumisesta - pyrin ilmoittamaan tästä sähköpostitse ostajalle.

Pakettikohteista saat automaattisesti Huutonetin - palvelun lähettämän sähköpostiviestin, missä  paketin seurantatiedot.

Lisätiedot:
Myyjä antaa myytävästä kohteesta lisätietoja joko kysymyspalstan kautta tai sähköpostitse ( l3vyk4upp145 at gmail piste com ).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

64,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.8.2021 5:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.