Kuvaus

Vuonna 1907 eli 115  vuotta sitten sai eräs henkilö tämän alkoholi mukin lahjaksi. Muki on hopeoitu ja hieno. Korkeus on 8,5 cm ja suun halkaisija on 63mm. Edessä on korkokuvioitu viini rypäle terttuja ja viini lehtiä, siinä paikka, missä on kaiverrettu 20.5. 07 ja tässä tarkoitetaan vuotta 1907 , eikä vuotta 2007 !!! Kaiverruksessa on myös nimi Arno. Esineen pohjassa hopeointi merkkejä. Paino on metalli kupille 130g. Käytetty ja 115 vuotta vanha, on tällä kiva tehdä viininmaisto-kuppeja alkoholi baari ravintola tunnelmissa.

A15JA706 Kuppi pikku alkoholi maistamis kuppi viinijuhlissa ollut. Aivan VARMASTI  yli 100 vuotta vanha kuppi, säilytä !  Tämä on jotain ihan muuta kuin nykyajan huonekalu halpahallin muki, Made in China.... niiden arvo on käytettynä aina max 1 eur ja taas tämän arvo voi vain nousta!  Arvosta kunnon laatua ja vanhaa kunnon tavaraa !

Keski-Euroopassa on metsästäjällä jahtimiehellä erä samoilija vaeltaja ihmisellä tälläinen muki mukanaan. Myös Camping auto  asuntovaunu ihminen käyttää näitä. 

Huomaa, aina tulee vaan lisää ihmisiä ja vanha kunnon aito tavara uhkaa loppua, pidä tallessa antiikkia. Rahan arvo laskee, mutta tavarassa on arvo pysyvää. Hölmöläiset tekevät vielä sanktio boikotti temppuja ja EURO valuutan kurssi on ennätysalhaalla, nyt EU alueen ulkopuolinen tuote maksaa noin 20% enemmän kuin vuosi sitten.....köyhyyttä ennustetaan.  EU päätökset tekee Bryssel ja minusta ne ovat meitä vastaan....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 41 vrk 15 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

27,50 € Sulkeutuu 41 vrk 15 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.