Tuote on myyty käyttäjälle Summoner Yuna hintaan 251 €

Kuvaus

Myytävänä hieno Cartier vetokello. Kellon taulu on tumman ruskea, kellon lasissa naarmuja eikä seppä uskaltanut hioa niitä pois. Varmasti tilaamalla saa uuden lasin, mielestäni ihan lasi eikä lasike. Kellon runko siisti, yhdessä kohtaa lähtenyt kultaus pois, samoin lugien päistä. Yritin sitä kolmannessa kuvassa kuvata, mutta kello muutenkin vaikea kuvattava, niin ei se jäänyt kuviin. Kello kiillotettu, niin jäljet eivät pistä silmään. Kello jätättää varmaan noin minuutin vuorokaudessa eli huoltotarpeisena myydään. Kellon kyljessä ruuvit eli niistä todennäköisesti takakansi lähtee irti. Kellon leveys 23mm ilman nuppia eli sopii sekä naisille että miehille, itse olen pitänyt 18mm nahkaranneketta jota pitänyt hieman siihen ahtaa eli 17mm varmaan on sopivin tuohon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
251 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.7.2019 19:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 14.7. klo 1:19

Moi.Näitä saa n.1200 eurolla kvartsina käytettynä.Tämä on vetokoneistolla,joten hinnat lähtee käytettynäkin yli 2000 eurosta.Tämä malli ns.Tank De Cartier.Tosi halvalla on menemässä.Cartierilla tämä naisten malli,mutta kokonsa puolesta kyllä myös miehelle

muokattu 14.7. klo 19:03

Nyt on nähtävästi hullut päivät sitten :)

12.7. klo 15:17

Moi.Aito Cartier on ja hopearunko,joka on kullattu.

muokattu 12.7. klo 16:58

Kiitos tiedosta. Tuo hopea-asia oli uutta tietoa, mutta takakannessa varmaankin lukee ko. asia.

muokattu 12.7. klo 13:00

Saisiko koneistosta kuvaa...

Aitoudesta mitään takeita...

muokattu 12.7. klo 14:05

Aitona olen pitänyt, en lähde availemaan kun ei ole välineitä ja sain jollain lailla naarmuttomaksi kellon. Sen tiedon varassa olemme mitä olen kertonut. Jos jotain ilmenee kellossa niin ilman muutan toimin ostajan kanssa sen mukaan että kaikki ok.

12.7. klo 10:57

Hei,

Sillä riskillä, että kuulostaa hieman röyhkeältä; olisiko sinulla mielessä jotain hintaa, millä tekisit kaupat yhdeltä istumalta vai jäätkö odottamaan huutokaupan päättymiseen saakka tarjouksia?

yst, op

12.7. klo 14:07

Hei! Kiitos kiinnostuksestasi. Mennään kuitenkin huutokauppana eteenpäin.