Kuvaus

Kun oli käytössä aitoja mustesäiliöä-kyniä, täytyi kirjoitettu musteteksti tai allekirjoitus vielä kuivata. Muussatapauksessa uhkasi juuri kirjoitettu texti sotkeentua, sillä muste oli "kuplana" paperilla. Musteen kuivaus tehtiin tälläisella vempeleellä, minkä pohjassa oli imupaperi. Päällinen on mustaa marmoria ja samoin nuppi. Alaosa on normaalisti puuta, myös tässä on niin. Kun paperi jännitettiin paikoilleen, oli nuppi kierteellä ja koko "laitos" avattiin osiin ja uusittiin imupaperi. Mitat: 15x8x8cm ja paino on raskas; 941g. Ikä: Lähtökohta on 1920-luku.
Näitä liikkuu aina vähän markkinoilla ja ne koristaa nykyäänkin jonkun ison pomon toimistoa. Hauska lisä toimiston pöydälle tai ihan vain koristeeksi kotiin, toimistoon tms..aito antiikki esine, n. 100v vanha. 

A28JL5X8b Mustekuivaustyyny aito vanha antiikki esine Keski-Euroopasta, oli erään vanhan Belgialaisen talon kirjoituspöydän vetolaatikossa, ollut siellä yli 50 vuotta, koska aika oli silloin toinen, kun tätä käytettiin.

Katso ihmeessä mitä muuta voisin lähettää samassa paketissa, samalla lähetyskululla kun saa aina 2 kg tavaraa. Yli 100 muuta kohdetta on tyrkyllä.

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy pakkauslaatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huutoa. Arvoisa huutonettiläinen, minulla on tyrkyllä yli 100 tavaraa ja
SUOSITTELEN, että katsot myös, onko niissä mahdollisesti jotain, mikä tulisi ehkä samassa paketissa.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 17 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,99 € Sulkeutuu 37 vrk 17 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.