Kuvaus

Kun upeassa ilmastoidussa toimistossa allekirjoitti kaupungin johtaja tai virkamies päätöksiä, jotka hän allekirjoitti aidolla Mont Blanc mustekynällä, täytyi allekirjoitus heti myös kuivata imupaperilla.

Senaikainen mustekynä ei ollut mikään kuivamustekynä, vaan sen sisältä valui kirjoittamisen aikana oikeaa mustetta.  Muste saattoi tehdä jopa tahroja, siksi kirjoitus kuivattiin heti.
Imupaperi oli kiinnitetty "mankeliin" Tyynyyn ja se edusti 1950-1960 vuosien välillä uutta modernia maailmaa.
Esine oli niklattu (tai kromattu?) metallia ja "FUNKKIS" tyylinen, ajateltiin, että tuleva maailma on oleva hyvin pelkistetyillä puhtailla muodoilla ja moni esine tulee muistuttamaan rakettia sun muuta tuikitavallista tulevaisuuden kansan matkustusvälinettä. Mustekuivaustyynyn/mankelin pituus 17cm, leveys 8cm, korkeus 6cm. Puinen runko yhdistyy metalliseen kanteen ja puisessa rungossa on ikävä kyllä puumadon tekemiä pieniä reikiä. Paino 602g ja seisonut toimistopöydällä keskeisellä paikalla antamassa johtajalle arvonantoa. KÃYTETTY ja  siirtynyt jo  antiikki-tavaraksi.
Kunto ei ole erinomainen, puumadot ovat "syöneet omaisuutta" mutta aivan pienellä vaivalla tästä saa vielä aivan upean käyttöesineen. Jokainen suomalainen kotiäiti tietää, mitä puumadoille on tehtävä. Esine viedään kovaan pakkaseen päiväksi ja johon on asia hoidettu. Puumadot elävät kosteissa olosuhteissa ja lämpimässä ilmastossa, siellä missä viini kasvaa....sanotaan!

DE16AG011a   toimisto antiikkia koriste esine menneiltä toimisto ja virkamies ajoilta. kohde on Hampurissa, Saksa
Anna tämän killua työpöydälläsi :)  Moni pomo haluaa, että toimistopöydällä on myös musteen kuivaustyyny. Näitä ihmiset pitävät myös kesämökillä ja näyttävät lapsilleen, kuinka homma toimi ennen. Pelican tai Mont Blanc mustekynällä sen voi näyttää :)  Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. Hinta on edullinen.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu!
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÃ?" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÃ?N, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 11 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,99 € Sulkeutuu 22 vrk 11 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.