Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muumi ja punainen pyrstötähti
R2 DVD-elokuva

PUHUMME SUOMEA!

Outo pöly peittää Muumilaakson, ja Piisamirotta ennustaa maailmanloppua. Mikä on tämä uhka avaruudesta?

Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Nipsu rakentavat Muumipapan avustuksella lautan ja lähtevät selvittämään asiaa Yksinäisille Vuorille. Ehkäpä tähtitornin viisaat professorit osaavat kertoa, mistä oikein on kyse.

Tielle osuvat paitsi vanhat ystävät Niiskuneiti, Niisku ja Hemuli, mutta myös monet uudet, kummalliset otukset ja vaarat. Keäsinen lauttaretki muuttuu jännittäväksi ja meidätkin tempaistaan mukaan seikkailuun elokuvassa Muumi ja punainen pyrstötähti!

Ekstrat:
– Björk: The Comet Song -musiikkivideo

Video: 16:9 PAL
Ääni: Dolby 5.1 - Suomi, ruotsi, englanti

Kesto: 77min

Ikäraja: 3
Formaatti: DVD
Aluekoodi: 2

Levy koteloineen. Ex-vuokralevy, hiukan naarmuinen, toimii moitteettomasti.

 

 

 

 

 

..
 films 1 2 3 4 5 I II III IV V VI video r0 sf er  kotimainen suomi suomalainen suomeksi puhuttu dubattu suomenkielinen vi talar svenska sverige ruotsinkielinen allittu 1988  '86 6 universal suuri seikkailu alkaa Puolalais-itävaltalaista tuotantoa oleva Muumien maailma -animaatiosarja on valmistettu vuosina 1978-1982 SEMAFOR Film Studiossa, joka on yksi aikansa suurimmista ja arvostetuimmista animaatiostudioista. Sarja on kuvamaailmaltaan huikaiseva, se on tehty seka-animaatiotekniikalla ja kuvattu suuritöisesti 35mm filmille. Tove Jansson oli itse taiteellisesti vahvasti mukana animaation suunnittelussa. muumipeikko muumielokuva muumit muumilaakson tarinoita pyrstö tähti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2,45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.8.2018 2:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.