Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muumi ja vaarallinen juhannus
R2 DVD-elokuva

PUHUMME SUOMEA!

Seesteisen kesäpäivän Muumilaaksossa keskeyttää tulivuorenpurkaus ja valtava tulva-aalto. Vesi nousee yhä korkeammalle, mutta aivan viime hetkellä Muumiperhe löytää turvapaikan kummallisesta talosta. Paljastuu, että kyseessä onkin teatterilava, ja teatteria rakastavan Emman koti. Jokseenkin vastahakoisesti Emma lupautuu auttamaan Muumiperhettä tuottamaan aivan ikioman näytelmän, jota Muumipappa alkaa käsikirjoittaa. Mutkia tulee matkaan kun Muumipeikko ja Niiskuneiti joutuvat vahingossa eroon muista.

Muumi ja vaarallinen juhannus perustuu 70-80 -luvun taitteessa tuotettuun Muumien maailma -animaatiosarjaan, josta on nyt tuotettu pitkä valkokangaselokuva. Animaatiosarjan kuvamateriaali on restauroitu kokonaan elokuvaa varten ja käsikirjoitus sekä dialogi on tehty Suomessa alusta alkaen.

Elokuvan tarina perustuu Tove Janssonin kirjaan Vaarallinen juhannus eli luvassa on jännittävä seikkailu Muumilaakson joutuessa tulvan valtaan ja Muumiperheen päätyessä asumaan teatteriin.

Elokuvan ääninä kuullaan tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä, mm. Jasper Pääkkönen (Muumipeikko), Elsa Saisio (Niiskuneiti), Outi Alanen (Pikku Myy), Taneli Mäkelä (Nuuskamuikkunen), Tapani Perttu (Muumipappa/kertoja) ja Johanna Viksten (Muumimamma).

Ekstrat:
– Kuinkas sitten kävikään?

Video: 16:9 PAL
Ääni: Dolby 5.1 - Suomi, ruotsi

Kesto: 76min

Ikäraja: 3
Formaatti: DVD
Aluekoodi: 2

Levy koteloineen. Hiukan naarmuinen, toimii moitteettomasti.

 

 

 

 

..
 films 1 2 3 4 5 I II III IV V VI video r0 sf er  kotimainen suomi suomalainen suomeksi puhuttu dubattu suomenkielinen vi talar svenska sverige ruotsinkielinen allittu 1988  '86 6 universal suuri seikkailu alkaa Puolalais-itävaltalaista tuotantoa oleva Muumien maailma -animaatiosarja on valmistettu vuosina 1978-1982 SEMAFOR Film Studiossa, joka on yksi aikansa suurimmista ja arvostetuimmista animaatiostudioista. Sarja on kuvamaailmaltaan huikaiseva, se on tehty seka-animaatiotekniikalla ja kuvattu suuritöisesti 35mm filmille. Tove Jansson oli itse taiteellisesti vahvasti mukana animaation suunnittelussa. muumipeikko muumielokuva muumit muumilaakson tarinoita

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,43 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.8.2018 2:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.