Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

  

Koko perheen rakastamat Muumit seikkailevat! Tove Janssonin kirjoihin perustuvissa kiehtovissa tarinoissa tapaat kaikki tutut Muumilaakson asukkaat; niin reippaan ja uteliaan Muumipeikon kuin räiskyvän Pikku Myynkin. Uudelleen restauroidun korkealaatuisen kuvalaadun ansiosta pääset Muumien matkassa entistäkin häikäisevämpiin seikkailuihin!

Nuuskamuikkunen palaa vaellukseltaan, eikä tiedä Muumilaakson tulvasta. Onkiessaan hän huomaa vedessä kelluvasta teatterista pudonneen Pikku Myyn. He jatkavat yhdessä matkaa puistoon, jossa Puistovahti pitää tiukkaa kuria. Muumipeikko ja Niiskuneiti päätyvät viettämään juhannusta Vilijonkan luo etsiessään kadonnutta teatteria. Seurue juhlii lämmintä juhannusyötä kokolla ja juhannustaioilla. Hyppää mukaan Muumien maailmaan ja koe monta hauskaa ja jännittävää seikkailua!

Sisältää jaksot  
Joulujuhla 
Tuu-tikki 
Pikku Myyn mäenlasku 
Talvikisat 
Tahmatassulapsi 
Katastrofi

2013

 äänet - suomi,tanska,norja,ruotsi

kotelo ehjä, levy hyväkuntoinen.

 huutajalle pk:t  3,20€. hakeekin saa.

€urot tilille, postiin menee..

Otathan huomioon ennen huutoa että keskityn ennenkaikkea postittamaan nopeasti ja kuluttamaan siinä sivussa aikaa työelämään ja lapsen kanssa puuhailuun, palautteet annetaan sitten kun ehditään, ja jos saadaan. :] eli jos lähetät tulikivenkatkuisia viestejä miksei palautetta tule silloin kun puhallat pilliin, vastaus on siksi..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 13:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.