Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nämä Muumiaiheiset kuvat olivat ensimmäisiä kaupallisia Muumi-aiheisia tuotteita joihin Tove Jansson antoi hyväksyntänsä, vuosi oli 1956.

Muumipeikko & Pikku Myy vuodelta 1956, aito, numeroitu ja hyväkuntoinen keräilyharvinaisuus.


Tove Jansson on ollut erittäin suosittu kansainvälisissä huutokaupoissa viime aikoina. Huutokauppa Luxemburgissa ja Brysselissä yhden kuvan hinnaksi tuli 130€.

Kuvien aitous ja historia tarkastettu yhdessä Muumi Museon kanssa ennen niiden näytteillepanoa. Painettu Helsingin Kromipainossa 1956.

Kuvia käytettiin ensimmäisiin kaupallisiin Muumi-tuotteisiin jotka toimitettiin vain Helsingin Stockmannille "Muumin Mäki"-tapahtumaan syksyllä 1956.

Sarjaan kuuluvat hahmot ovat Muumipeikko ja Pikku Myy, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Nipsu. Myös koko sarja mahdollista ostaa.

Kuvasarja on nyt löydön jälkeen esillä Muumi Museossa, Moomin Characters ja Arctic Comic Centerissä, muutamassa ulkomaisessa sarjakuvamuseossa kuten Cartoon Art Museum San Francisco ja Cartoon Museum London. Myös yksi maailman tunnetuimmista kirjakaupoista Shakespeare And Company esittelee Muumisarjaa Pariisissa.


Kuvat ovat hyvässä kunnossa. Annan mielelläni lisätietoja ja voin lähettää lisäkuvia spostitse.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


60 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.10.2023 17:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.