Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muutosta tukemassa - Valmentava elämäntapaohjaus 2007

* Miten terveydenhuollon ammattilainen voi tukea ja motivoida ihmistä elämäntapamuutosten tekemisestä? Tässä teoksessa käsitellään ihmisten ohjaamista mm. ruokatottumusten muuttamiseen, liikunnan lisäämiseen ja painonhallintaan valmentavan ohjauksen keinoin.

Suomen sydänliiton asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä suunnitelma ja terveydenhuollon kouluttajan, psykologi Riikka Turun kirjoittama teos on tarkoitettu elämäntapaohjausta antavien ammattiryhmien käyttöön: terveyden-ja sairaanhoitajille, ravitsemusterapeuteille, fysioterapeuteille, ja lääkäreille sekä muille ohjaustyötä tekeville. Sivuja 216.

Yhdessä yksin? Mielenterveysongelma parisuhteessa ja perheessä 2005

* Kirja kertoo mielenterveysongelman vaikutuksesta parisuhteeseen ja perheeseen sairastuneiden ja heidän puolisoidensa näkökulmasta. Kirja perustuu mielenterveysongelman elämässään kohdanneiden pariskuntien haastatteluihin ja kertoo mm. sairastumista seuraavasta kriisistä, muutoksista parisuhteessa, perheen jaksamisesta ja kuntoutumisen haasteista.

Kuntoutussuunnitelija, projektipäällikkö Jari Jokisuu ja erikoissairaanhoitaja, perheterapeutti Tarja Kulola ovat tehneet yhteistyötä perhekuntoutuksen kehittämisessä ja kouluttajina yli 10 vuoden ajan. Sivuja 132.

Myyn nämä kirjat yhdessä, en erikseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2020 12:11
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.