Tuote on myyty käyttäjälle rocacasa hintaan 376 €

Kuvaus

Järjestyksessään toinen partapäivä pidetään Tampereella Sokos Hotel Tornin Paja Baarissa 7.9.2019.

Kyseessä on Mad Viking Finland Beard Club ry:n, yhdessä yhteistyötahojensa kanssa järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma.
Partapäivän tarkoitus on kasvattaa ja kohottaa parran arvostusta ja tästä syystä parrakkaat henkilöt viettävätkin yhteistä juhlapäiväänsä aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina, joka tänä vuonna on 7.9.

Kansainvälistä partapäivää on juhlistettu jo monen vuoden ajan maailmalla ja nyt ollaan toista kertaa Suomessa. Partapäivän yhtenä isona teemana on hyväntekeväisyys ja tänä vuonna olemme saaneet yhteistyökumppaneiltamme aivan loistavat tuotteet huutokauppattavaksi.

Huutokaupassa tuotteita on kaksi (2) kappaletta ja ne huudetaan yhtenä pakettina.

Hyväntekeväisyyskohteen huutokaupalla on Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosasto ja tuotto menee kohteelle kokonaisuudessaan.Ensimmäinen huudettava tuote on Riipus Komeetin tyyliin, käsintehty tarina elämän voimasta ja uudesta alusta.

Yksityiskohtia vilisevän kallon sisältä löytyy kotoista lämpöä hehkuva kultainen pesä kolmella puhtaan valkoisella munalla. Kokonaisuuden kruunaa kullatut yksityiskohdat ja liikkuva leuka.

Riipuslenkista löytyy kovaksi hioutuneen metalliyhtye Diablon logo mustalla timantilla. Kallo pääsee kääntyilemään vapaasti riipuslenkissä, saaden koruun eri vivahteita kallon asennosta riippuen.

Komeet on yhden miehen Tamperelainen yritys, ratin takana kultaseppä Janne Alaranta joka ammentaa inspiraationsa luonnosta ja musiikista. "Idea kultaisesta pesästä tuli kesällä perheen mökillä, jossa saunarakennuksen seinälle ripustettuun harjaan oli lintu tehnyt pesän pikkuisilleen."
Komeetin korut tehdään Tampereella ja tarvittavat valut Kouvolassa, kyseessä alusta loppuun suomalaisesta työstä.

Materiaaleina käytetty kierrätettyjä jalometalleja: sterling-hopeaa ja 18-karaatin keltakultaa, sekä makeanveden helmiä ja musta timantti. Mukaan tulee tukeva 50 cm hopeaketju.Toinen huudettava tuote on vuonna 1995 perustetun suomalaisen metalliyhtye Diablon lahjoittama. Kyseessä on yhtyeen kuudes studioalbumi, Silvër Horizon, joka ilmestyi Suomessa Sakara Recordsin kautta 18. syyskuuta 2015. Huutokaupattava levy on LP versio ja kyseisessä versiossa on yhtyeen jäsenten nimikirjoitukset.

Silvër Horizonin kappaleet sävellettiin ja sanoitettiin siinä järjestyksessä kuin ne albumilla ovat. Sanoituksiltaan albumi on tieteiskertomus, joka perustuu löyhästi Harry Martinsonin vuonna 1956 ilmestyneeseen Aniaraan.

Albumin äänitti ja miksasi Samu Oittinen Fantom-studiolla ja masteroi Mika Jussila Finnvox-studiolla. Albumi nousi ilmestymisensä jälkeisellä viikolla 39/2015 Suomen albumilistan ensimmäiseksi.

Yhtyeen nykyiset jäsenet:
Rainer Nygård – laulu, rytmikitara
Marko ”Kuula” Utriainen – soolokitara
Aadolf Virtanen – basso
Heikki Malmberg – rummut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
376 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.9.2019 17:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.