Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Liiku - Kiinteydy - Nauti. My body DVD:n avulla pääset nopeasti selville kuntosaliharjoittelun saloista. Enää sinun ei tarvitse tuskailla, miten laitteet toimivat tai miten teet liikkeet oikein ja turvallisesti. Monipuolinen sisältö selkeine harjoitusliikkeineen ja vinkkeineen on suunniteltu naisille, olet sitten vasta-alkaja tai omaat jo hieman kokemusta. Ohjelma on jaettu selkeisiin jaksoihin, joissa jokaisessa perehdytään eri lihasryhmiin. Ohjelman katsottuasi tiedät miten jalat, rinnat, peppu, vatsa ja monet muut tärkeät lihasryhmät treenataan kuntoon ja yllätyt itsekin, kuinka vaivattomasti.

Kehon hyvinvointi vaikuttaa myös mieleen ja virkeystilaan! Hyvä kuntosaliharjoittelu ei ole ryppyotsaista ylisuorittamista - tässä ohjelmassa treenataan pilke silmäkulmassa ja nautitaan suorituksista. Tuloksia antavaan harjoitteluun vaaditaan oikein suunniteltu tuokavalio, on sitten kysymyksessä painonhallinta tai painonlisäys. Jokaisessa jaksossa perehdytään oikeaoppiseen ruokavalioon ja maukkaisiin resepteihin. Ekstrana DVD:llä on erityisesti liikkuvalle naiselle suunniteltu viikon ruokavalio sekä useita eri kuntosaliharjoitusohjelmia, jotka kaikki ovat tulostettavassa muodossa.


Ohjelmassa mukana: Scandinavian Hunks -ryhmästä isäntinä ohjelmassa toimivat Mikko Nummenmaa ja Petri "Mauno" Ahonen sekä kuntosaliohjaajina saman ryhmän esiintyjiä. Lisäksi ohjelmassa ja kulissessa on mukana personal trainer, EM-tason fitnesskilpailija Jenni Levävaara ja ravintoasiantuntijana toimii SM- ja MM-tason fitnesskilpailija ja liikunnanohjaaja Tarja Heikkilä.

 

Kuvasuhde: 16:9
Ääni: Dolby Digital 2.0 - Suomi
Kesto: n. 135 min
Ikäraja: K-3Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.