Tuote on myyty käyttäjälle Kartano1974 hintaan 10 €

Kuvaus

Kuvassa näkyvät My Little Ponyt 8kpl + kuljetusauto kärryineen. En ole näiden asiantuntija, kaikki ovat aikoinaan ostettu omille lapsilleni ja siksi niillä on varmasti leikitty ja käyttöjälkiä voi olla. Yleiskunto on mielestäni kuitenkin melko mukava, yhden ponin kavioihin on tussilla kirjoitettu tyttäreni nimen etukirjaimet. Yksi poneista selkeästi pienempi kuin muut ja sen kavioissa ei ole mitään tehtaan merkintöjä. Jeepissä ja kärryssä on hieman pintanaarmuja ja kevyttä kulumaa. Pienellä putsauksella ja tuunauksella mielestäni näistä saa tyylikkään näköiset ponit vaikkapa keräilyyn tai muuten vaan rekvisiitaksi. Ja voihan näillä vaikka leikkiä!

Kaupan päälle bonuksena viimeisessä kuvassa näkyvät DVD:t 2kpl. Molemmissa levyissä reilusti jälkiä käytöstä. Itselläni ei ole tällä hetkellä DVD-härveliä viritettynä, mutta veikkaan, että näitä kuitenkin voi katsella ja soitin lukee levyt. Mutta tämä on siis vain veikkaus!

Ostajalle pk tai nouto. Huudon lunastus 5 päivän kuluessa kohteen sulkeutumisesta. Katso myös muut avoinna olevat hyvät keräilykohteet, kaikki 1 euron lähtöhinnalla ilman hintavarausta. Kaikki listatut kohteet sulkeutuvat saman päivän aikana lauantaina 15.10.

Hakusanoja: Poni, lelu, heppa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.10.2022 17:11
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.