Kuvaus

Mika D. Rubanovitsch - Elina Aalto

"Miten myyjä lunastaa asiakastapaukset asiakaskohtaamisessa?

Kovenevassa kilpailussa taistelu asiakkaista kiristyy. Houkutellakseen asiakkaita yritykset antavat markkinoinnissaan suuria lupauksia. Tämä kirja kertoo, kuinka myyjän tulee toimia asiakas-kohtaamisessa lunastaakseen annetut asiakaslupaukset.

Yritykset kiristävät tavoitteitaan ja kaikki haluavat nopeasti apua tulokselliseen tekemiseen. Tämä kirja antaa erinomaisen työvälineen tavoitteiden saavuttamiseksi ja kertoo, miten tulla huippumyyjäksi. Kädessäsi on vihdoinkin myyntityötä käsittelevä kirja, joka huomioi suomalaisen yrityskulttuurin!

Montako kauppaa myyjältä jää tekemättä?

Tässä kirjassa käydään läpi kaikki myyntiprosessin vaiheet askel askeleelta. Kirjan selkeää myyntiprosessia noudattamalla myyjä pystyy palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja tehokkaammin. Kirjan luettuaan myyjällä on taito kartoittaa asiakkaan tarpeet ja rohkeutta tehdä isompaa kauppaa jo ensi kohtaamisella.

Kirja syntyi tuhansien myyntivalmennuksiimme osallistuneiden ihmisten onnistumisien tuloksena. Valmennustemme avulla myyjät ovat oppineet oikean myyntitekniikan ja saavuttaneet loistavia tuloksia työssään. Vakuutuimme, että valmennusmateriaali on kirjoitettava kirjan muotoon.

Haluatko kehittää itseäsi tai organisaatiosi myyntitaitoja? Jos myynti ei suju, lue tämä kirja tai kutsu paikalle kirjan tekijät." [takakansi]

 

Oy Imperial Sales AB 2007, 3. painos. Pehmeäkantinen.  

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 90 vrk 16 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 90 vrk 16 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.