Kuvaus

MYYRÄN UUDET SEIKKAILUT 4. KANSAINVÄLISESTI PALKITTU MENESTYSSARJA. LASTEN SUOSIKIT. 2007 Zeme Pohádek / Filmkompaniet. Valmistusvuosi 1995–-1998. Kesto n. 50 min.

Sisältää jaksot: * Myyrä ja ankanpoikaset * Myyrä ja syntymäpäivät * Myyrä ja robotti * Myyrä ja retki * Myyrä ja ystävyys * Myyrä ja hiili * Myyrä ja jänisperhe * Myyrä ja sienet * Myyrä ja metro

Tsekkiläisen Zdenêk Milerin luoma vekkuli Myyrä-hahmo tarjoaa ihastuttavan riemukkaita hetkiä kaikenikäisille! Tällä kertaa Myyrä mm. viettää syntymäpäiviä ja lähtee retkelle. Ohjelmassa ei ole puhetta – musiikkisäestys. Soveltuu myös perheen pienimmille. Tuotanto: Kratky Film Prague.

Myyrä on yksi kaikkien aikojen suosituimpia animaatiohahmoja. Kuten niin monet suuret asiat, myös rakastettu Myyrä-hahmo syntyi sattumalta. Tshekkiläinen animaatiopiirtäjä Zdenêk Miler käveli metsässä pohtien hänelle annettua työtehtävää, opetusvideota pellavakankaan valmistamisesta, kun hän kompastui myyränkoloon. Ensimmäinen Myyrä-elokuva Kuinka Myyrä sai housut (1956) palkittiin Venetsian elokuvajuhlilla Hopeisella karhulla 1957. "Olen onnellinen, että Myyräni yhä antaa teille viihdykettä, iloa ja rakkautta, jota kaikki te lapset tarvitsette niin paljon kuin mahdollista." – Zdenêk Miler
Myyrä-animaatioita on näytetty myös Suomen televisiossa aina 1970-luvulta alkaen ja sympaattinen myyrä on tuttu siis jo monelle sukupolvelle. Myyrä-animaatiot perustuvat kuvakerrontaan: niissä on satunnaista ääntelyä ja musiikkia, mutta ei puhetta. Siksi myyrä-tarinoita on ollut helppo välittää kulttuurista toiseen: niiden kuvalliset tarinat ovat universaaleja ja myös pienten lasten tavoitettavissa. Myyrän hahmo on yritteliäisyydessään rakastettava. Animaatioiden ohella Myyrä on seikkaillut lukuisissa kirjoissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 16 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 109 vrk 16 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.