Kuvaus

Myynnissä kaksi nahkatakkia. Näistä musta on oikeaa nahkaa ja tummanruskea tekonahkaa.

Tummanruskean takin koko on S, josta on yksi vetoketjun "hammas" lähtenyt irti (kuva 5), mutta tästä huolimatta vetoketju toimii.
Tumma takki on erinomaisessa kunnossa. Tämä on ostettu samoihin aikoihin ruskean takin kanssa, joten koko on mitä luultavimmin S (en löytänyt kokolappua takista). Tarvittaessa voin myydä myös vain toisen takeista. Näissä tapauksissa laita hintaehdotus ja mainitse viestissä mistä takista olet kiinnostunut.

Ostaessa tuotteen noudolla laita oma-aloitteisesti sähköpostia myyntikohteen oston jälkeen ja ehdota päivämäärää sekä kellonaikaa, jolloin pystyisit noutamaan tuotteen/tuotteet.

Postituksen puolesta toimitan tuotteet yksinomaan Huutopaketti-palvelun kautta: https://www.huuto.net/ohjeet/huutopaketti, jonka myötä postituskulut ovat 5 - 8 euroa. Lähtökohtaisesti laitan tuotteet myyntiin vain "noudolla". Voin kuitenkin toimittaa tuotteet/tuotteen em. palvelun kautta (huom. Huutopakettiin ei voi lisätä "helposti särkyvä" palvelua). Laita viestiä, jos haluat ostokohteen toimituksen kautta, niin katson sopivan kokoisen pahvilaatikon (tai pussin) ja lasken postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 2 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

100 € Sulkeutuu 10 vrk 2 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.