Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kovakantinen
176 sivua

Timo Vuorensola, Tero Kaukomaa, Jarmo Puskala, Janos Honkonen
Näin tehtiin Iron Sky – eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan internetiä
Docendo 2012

Iron Sky oli jo ennen ensi-iltaansa kansainvälisesti näkyvin ja rohkein suomalainen elokuvahanke kautta aikain. Tällaiseksi Iron Sky kasvoi erityisesti yhteisöllisen tuotantotapansa vuoksi. Tekemisessä yhdistyivät independent-ajattelu, luova joukkovoima ja internetin kokonaisvaltainen hyödyntäminen tuotantoprosessissa sekä suuret unelmat ja tavoitteet.

Nettimaailmassa alkunsa saaneen ja siellä katsotuimmaksi suomalaiseksi elokuvaksi nousseen Star Wreckin tekijät yhdistivät voimansa Blind Spot Picturesin kanssa ja alkoivat yhteisvoimin juosta kasaan kunnianhimoista elokuvahanketta.
Kansainväliseen levitykseen yli 70 maassa yltänyt tieteiselokuvaIron Sky vaati valmistuakseen paljon muutakin kuin selkärankaa. Alusta lähtien oli selvää, että onnistuakseen hankkeessa työryhmän oli kehitettävä täysin uudenlaisia tekotapoja, jotka ovat mahdollisia vain internetissä.

Kirja hyppää Iron Skyn tuotantoon heti alkumetreiltä, ja elokuvan tekijät kertovat havainnollisesti, miten tämä hullu idea kuunatseista tuli todeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2018 12:23

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.