Kuvaus

Mitä oikeastaan on hyvä itsetunto? Itsetunto on yhteydessä elämäntunteeseen, onnistumisen ja selviämisen kokemukseen. Naisilla on miehiin verrattuna elämänsä aikana kaksin- tai kolminkertaisesti enemmän masennusta. Onko siis naisen itsetunto heikompi? Itsetunnon juuret ovat syvällä lapsuudessa. Jokainen syntyy johonkin perheeseen, ympäristöön, ihmissuhteiden keskelle. Kuka meitä on kantanut ja kannatellut, kuka taas rajoittanut tilaamme? Omakuva muotoutuu paljolti sen peilin mukaiseksi, jonka ympäristö antaa. Kasvun ainekset ovat kuitenkin moninaiset. Läpi elämän on mahdollista saada korjaavia kokemuksia ja löytää luovia ratkaisuja itsetunto-ongelmiin. Nainen voi olla ylisuorittaja ja uuvuttaa itsensä yrittäessään täyttää kohtuuttomia tavoitteita. Hänestä voi myös tulla tyytymätön alisuorittaja, joka ei ole löytänyt kykyjään ja mahdollisuuksiaan. Tasapainoinen, kukoistava elämä syntyy vain omien tunteiden ja tarpeiden kohtaamisessa. Tässä teoksessa pohditaan lukuisten esimerkkikertomusten valossa hyvän tai heikon itsetunnon ilmenemistä naisen elämän eri alueilla. Psykologinen tietämys on löytänyt oivallisen muodon: elämänläheinen, huumorilla höystetty teksti antaa tarpeellista etäisyyttä oman elämän kipupisteisiin. Ajankäytön myytit ja niiden kumoaminen Tasapainon löytäminen työn ja elämän haasteissa Narsismin kahdet kasvot Ulkomuoto itsetunnon ilmaisijana Seksuaalisuus ja itsetunto Naisellisen vallan kaksi puolta Suhteessa elämisen vaikeudet Masennuksen tunnistaminen ja toipuminen Oman tahdon löytäminen Naisen luovuus: muuttaminen ja muuttuminen Tekijä Mirja Sinkkonen on helsinkiläinen psykologi ja terapeutti. Hän on myös Askel-lehden kolumnisti sekä suosittu luennoitsija, jonka aiheina ovat olleet mm. naisen elämänkysymykset ja kasvatus. Aiemmin julkaistua: Äidiksi lapselleni, 2001 Kohderyhmät Naiset, jotka pyrkivät lisäämään itsetuntemustaan ja elämänhallintaansa

 

 • Naisen itsetunto / Mirja Sinkkonen.
 • Kieli:suomi
 • Julkaistu:Helsinki : Kirjapaja, 2004
 • Painettu/Valmistettu:(Pieksämäki : RT-print)
 • Ulkoasu:171 sivua ; 22 cm
 • ISBN:951-607-118-X sidottu

 

 

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

 

 

L I N K I T 

 • Tietokirjallisuus

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit
sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput useinmiten poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,80 €
tai
Sulkeutuu 66 vrk 1 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,80 € Sulkeutuu 66 vrk 1 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.