Kuvaus

Hei, edullinen fillari etsinnässä?
Löytyy muutamia erilaisia, jotka kaikki ehjiä, puhtaita, siistejä ja kunnossa olevia käytettyjä pyöriä joihin ammattimies tehnyt kuntotarkastuksen/pienimuot. huollon (sis toki pesu!!!) sekä ajettavuus tottakai testattu ja hyväksi havaittu! (Kuten myös vaihteet/jarrut yms!)
Mikäli joku seuraavista kiinnostaa otathan yhteyttä niin sovitaan tarkemmin! :)
Kuvia/lisätietoa pyydettäessä. Kaupanteko sopii vaikka samantien ja hinnoista pääsemme varmasti sopuun. Näiden pyörien hintahaarukka riippuu pyörästä. Halvin 40 euroa- kallein yli 300 euroa.
Myytävänä seuraavat fillarit:
- Tytön 20" Carraro joka vaatiii hieman laittoa!
- Naisten 28" 7v Tunturi, hyvässä kunnossa
- Kolmipyörä lapselle Little Tikes
- Helkama S1 laadukas ja uutena hintava 28" miestenpyörä, muuten hyväkuntoinen mutta vaatii seuraavatn huoltotoimen: Uuden takavaihtajan. Huomioitu hinnassa! HUOM! Uudet ketjut vaihdettu!
Kalliimpi pyörä mikäli etsinnässä, löytyisi seur vaihtoehtoja :
- 2 erilaista Cruiser pyörää
-UUDENVEROINEN Kombi 24"
VALIKOIMASSA VAIHTUVUUTTA!!!
HUOM! LÖYTYY MYÖS MUUTAMIA KIEKKOJA/ KIEKKOPAREJA tai pelkästään päällikumi/vanne, eri tuumakoissa! Myös nastat. Lisäksi muutakin fillari kamaa mm. Pari koria ja mm. Satulan pehmusteita muutama. MKhH. KYSY ROHKEASTI,MYYN ERIKSEEN TAI FILLARIN KANSSA!
Nämä viedään käsistä, joten hopihopi!!! :) Mieheni työskentelee pp-alalla ja myymme nyt hänen duunipaikaltaan tullutta ylijäämää muuton tieltä pois!!!
Valikoimassa saattaa tapahtua vielä muutoksia!
HUOM! MUUTON TIELTÄ LÄHTEE VIELÄ PALJON, PALJON MUUTAKIN (kaikkea mahdollista, esim. ISOT VALIKOIMAT VAATETTA/ASUSTETTA/KENKIÄ, SUN MUUTA KOTIIN, HARRASTEISIIN. JA MIHIN VAIN, KYSY ROHKEASTI SIIS/KERRO MITÄ ETSIT!!!!)
-Esim parit rattaat käytettyä mutta hyväkuntoista ja ehjää. Jos laitettavaa niistä ilmoitettu. Nyt ainakin BabybJogger ja Britax merkkiset!
NOPEIMMALLE MENEE KAIKKI ,
VAIN NOUTO!!!! (Ja Käteismaksu.)
-Yhteys mieluiten tekstiviestillä 0405088810 Anja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 18 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.