Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi ja muoveissa PAL alue 2. Suomi versio ja kaikki äänet ja tekstit löytyy. Katso kuvista tarkempia tietoja. Paino n.100g joten toinen saman painoinen kohde mahtuu samoihin toimituskuluihin.
A.A. Milnen kirjojen maailma herää eloon Disneyn rakastettavassa piirrosfilmissä. Lumoava kokoillan elokuva hajamielisestä pikku karhusta, jolla on pienet aivot, mutta sitä suurempi sydän.
Mietiskelevä Nalle Puh, arka Nasu ja pikkutarkka Kani monine ystävineen asuvat Puolen hehtaarin metsässä. Tuulinen päivä ja Hunajapuu vie heidät ratkiriemukkaisiin kommelluksiin, mutta ei hätää, kun mukana on Nalle Puh ja Tiikeri kanssa.
Nalle Puh on Disneyn kaikkien aikojen hurmaavin klassikko, jossa ystävyys ja ajattelemisen arvoiset elämänviisaudet avaavat oven lapsuuden ihmemaailmaan niin suurille kuin pienillekin hunajasuille.
Äänirooleissa: mm. Jarmo Koski, Aarre Karen ja Jarkko Rantanen.

Extramateriaali:
• Puh ja hänen varjonsa
• Seikkailu puolen hehtaarin metsässä
• Nalle Puhin taidegalleria
• Mestariteoksen takana
• Pikkutietoa Puhin tapaan
• Heffalumps and Woozles
• Winnie the Pooh Theme Song – Carly Simon

Alkuperäinen nimi: Tha Many Adventures of Winnie the Pooh
Valmistus vuosi: 1977
Ääni ( Dolby Digital 5.1): suomi, englanti, ruotsi, (2.0)islanti
Tekstitykset: suomi, ruotsi, englanti, islanti, Eesti
Kesto: 71 min
Ikäraja: K 3
Nordic PAL

HUOM!!! Mitä enemmän ostaa käytettyjä levyjä sitä halvemmalla ne saa ja jotkut levyt myydään euron kpl.!!! Koskee kaikkia DVD kohteita. Eli kannattaa ehdottaa ja kysyä.


Jos teet tarjouksen kohteista niin jätä toimituskulut erikseen koska se on ainoa asia mistä en käy vääntämään. Se lisäisi provikka maksua turhaa. Joten jos olen hylännyt tarjouksen tarkistakaa miksi.
Tarkista myös muut kohteet. Monesti samoihin toimituskuluihin mahtuu enemmän kuin yksi kohde!

Annan toiminta takuun kaikista leffoista ja tuotteissa jos tuote ei vastaa kuvausta. Ilman mitään negatiivista palautetta tai muuta, mutta en ole kauppa joten ei palautuksia jos tulee toisiin mieliin. Ennen toimitusta voi tehdä muutoksia, lisä ostoja ja niistä huomattavia alennuksia 50% asti! Tämä koskee kaikkia käytettyjä normaaleja DVD ja Blu-Ray leffoja.

Isommat tilaukset aina halvempia jos niistä sovitaan ensin tai yhden kohteen oston jälkeen. En jaksa euron takia juosta postiin, mutta kun esim. ostaa kaksi levyä saa ne luultavasti 4€ jne. Jotain pitää jäädä minullekkin kuitenkin lisä ostoista. Uudet levyt sama suunnilleen homma. Toimituskuluista en käy tinkimään ja suoraan huuto netistä ostetuissa hinta on mitä pyydän.

Tämä kuvauksen kohta on yleis neuvo ostajalle ja on hyödyllistä ehkä lukea ennen kuin huutaa. Jos haluat enemmän kohteita kuin yhden osta yksi huuto netin kautta ja lopuista voidaan sopia sähköpostilla jolloin otan ne kohteet pois joista saamme kaupat sovittua. 
Yleensä esim. kaksi sarjakuvalehteä mahtuu samaan kuoreen ja neljän kohteen jälkeen paino voi mennä 10kg asti jos oletetaan että se on paketti muodossa ja toimituskulut menevät yli 6-7€ tai jos on pakko mennä postin paketiksi toimituskulut ovat luultavasti enemmän. Pelejäkin joskus mahtuu kaksi samaan kuoreen. Voit kysyä etukäteen minkälainen lasku tulee jos tilaat enemmän ja annan tarjouksen olettaen että haluttuja kohteita ei ole huudettu. Jos tarjous kelpaa otan kohteet pois ja lopun hoidamme sähköpostitse. Siis muita kohteita saa halvemmalla jos haluaa ostaa isomman määrän kohteita ja siten voit säästää ehkä 10-20% yhteis hinnasta. Sähköpostiin voi ottaa osto mielessä suoraan yhteyttä jos esim. kiire saada lahjaksi tai kyse on monesta kohteesta. Myös kaikkia muitakin tuotteita saa samaan pakettiin painorajojen mukaan ja aina yritän saada halvimman tavan toimittaa useampi tuote perille mahdollisimman nopeasti. 

Mielellään en erottele tarjous-pakettien lehtiä tai muita kohteita toisistaan joten vähintään yksi paketti on ostettava ja loput esim. lisä lehdet tai pelit voidaan sopia niistä mitä on jäljellä myynnistä sitten erikseen vaikka sähköpostilla joonas.hamalainen@hotmail.com. Ei sitten postiin mitään pelkkiä kyselyjä jos ei ole aikomusta ostaa yhtään kohdetta. 
En vastaa siitä jos pakettien liimat ovat pettäneet lähetyksen aikana, koska se altistuu lämpötila vaihteluille postin kuljetuksen aikana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2018 19:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.