Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT Natalie Savona : Mieliruokaa - Hyvän olon reseptejä

Oikealla ruokavaliolla pystyy lieventämään monenlaisia mieliala- ja terveysongelmia, kertoo ravintoterapeutti Natalie Savona Mieliruokaa-kirjassaan. Ruoan vaikutus hyvinvointiin on hänen mukaansa kiistämätön, ja käytännöllinen ravitsemuskirja tarjoaakin paljon uusia näkökulmia ravinnon ja terveyden välisen yhteyden ymmärtämiseen.
Mielialaan vaikuttavat monet seikat, kuten verensokerin heilahtelu, stressi ja ruoansulatusvaivat. Tällaisia melko tavanomaisia ongelmia voi helpottaa oikein valitulla ruoalla. Kirjassa kerrotaan myös vakavammista terveydentilan häiriöistä, joihin ruokavaliolla voi vaikuttaa, kuten väsymyksestä, ahmimishäiriöstä, PMS:stä, unettomuudesta ja kaamosmasennuksesta.
Mieliruokaa sisältää runsaasti tietoa hyvän olon ruoista ja terveyteen suotuisasti vaikuttavista ravintoaineista. Mukana on reseptejä monenlaisiin aterioihin aamiaisista jälkiruokiin sekä ohjeet kolmen viikon puhdistuskuuriin.

Painovuosi: 2009
Painos: 1.
Sivumäärä: 144
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Multikustannus

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 7
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 17:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.