Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Saksalainen sotilaskypärä , tietynlainen kurjuuden näyttämö. Ruostetta on ja paino keventynyt. Maalauksesta on turha kiistellä,siitä on aikaa milloin viimeksi sutattu. sisusta vaihdettu., mutta edelleen äksyn näköinen kypärä, jonka lipan alta on nähty kaikkea pahantekoa.
Kypärä on semmoinen kuin on en ala keskustelemaan näillä sivuilla siitä.

- Shipment to Finland only. En lähetä suomen ulkopuolelle.

Huutonetin osta toiminto: Mikäli sinulla on huutonetin tunnukset, painat vain osta ja sinulle tulee muutamassa tunnissa tilitiedot. Maksettuasi tuotteen postitan tuotteen välittömästi rahojen näkyessä tilillä. Mikäli tarvitsee lähettää postikulu 10e + tuotteen hinta.

0402565376

Hakusanat: natsi,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,koppalakki,jenkki,usa,pistooli,colt,automaattiase,colt 1911, toinen maailmansota,colt 45, us army,aseveljet,maalöytö, Saksalainen sivuvaunumoottoripyörä. BMW, Zyndap.saksalainenkypärä,sotilaskypärä.
deko,mp40,stg44,konekivääri. pronssipatsas.,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,mg53.
deko,mp40,stg44,konekivääri.Teräskypärä.parabellum,mauser,walther.kivääri,pikakivääri,ajoneuvokivääri.panssarivaunu.Kevyt konekivääri, hitlerin saha, mg.Mg 42/53 konekivääri Deko,Wehrmacht,teräskypärä.miekka, tikari.Lapin sota.
teatteri,naamiaiset,elokuvamateriaali.kypärä.museo,mallinukke,miekka,tikari,ilmapistooli.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

235 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2021 7:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.