Tuote on myyty käyttäjälle JokkeA777 hintaan 1 €

Kuvaus

Navi on jumissa.ehkä joku saa sen toimimaan.Ei takuita tai takaisin palautusta.Mukanan navi,tupakkalaturi,autoteline,usb johto.
Sillä on yläluokan ulkonäkö, se on erittäin helppokäyttöinen ja se mukautuu ajotyyliisi. Se on Navigonin uusi 4310 max -autonavigaattori, joka oppii ajotyylisi sen MyRoutes-ominaisuudellaan.

Navigon 4310 max jatkaa menestysmalli Navigonin 2110 maxin jäljillä. Useita testivoittoja ympäri Euroopan saavuttaneen Navigon 2110 maxin ominaisuuksia myötäillen Navigon 4310 max pyrkii täyttämään ja parantelemaan pikkuveljensä ominaisuuksia. Jo ensi silmäyksellä tosin jo näkee että kyse on uudesta laitteesta, hopeanhohtoinen reunus tuo odotuksen toimivasta ja tyylikkäästä opastajasta.

Yksi tärkeimmistä Navigonin tänä vuonna CeBITissä julkaisemista ominaisuuksista on MyRoutes-ominaisuus. Sen avulla navigaattori muuntuu kuljettajan henkilökohtaiseksi kartturiksi ehdottaessaan reittejä. MyRoutes sisältää jopa kolme eri reittivaihtoehtoa samaan kohteeseen ja se osaa ottaa huomioon myös liikennetilanteen. Kuljettajalla on mahdollisuus itse arvioida lähteäkö kiertämään vaikea tieosuus vai pyrkiäkö kohteeseen suorinta tietä. Uusi TMC Routing-ominaisuus antaa myös mahdollisuuden kiertää liikenneruuhka. Toiminto myös päivittää arvioidun saapumisajan automaattisesti, mikäli matkanteko viivästyy kiertotien vuoksi.

Täydellinen pakkaus
Jos matkan varrella on paikka jossa kuljettaja ehdottomasti haluaa pysähtyä, saa hän paikasta nopeasti tietoa hyödyntämällä navigaattorin POI-klikkaus -ominaisuutta. Ominaisuus näyttää myös tärkeää tietoa nähtävyyksistä, kuten tarkkoja osoitteita ja aukioloaikoja - kuljettajan tarvitsee vain klikata kuvaketta löytääkseen perille tai saadakseen puhelinnumeron.

Hätätilanteessa Navigon Hätäapu-toiminto tarjoaa nopean näkymän kulloiseenkin sijaintiin, joka voidaan helposti lukea hätäkeskukselle. Mikäli laitteeseen on liitetty matkapuhelin Bluetooth-ominaisuutta hyväksi käyttäen, on mahdollista myös soittaa hätäkeskukseen suoraan navigaattorista.

MyRoutes-ominaisuuden lisäksi kaikissa julkaistuissa Navigon-navigaattoreissa on käytössä myös MyReport-toiminto. Toiminnon avulla käyttäjät voivat raportoida havaitsemiaan muutoksia karttadatassa suoraan Navigonille. Jos käyttäjä kohtaa esimerkiksi uuden kiertoliittymän tai tietyön jälkeen avautuneen kadun, voi hän tehdä siitä ajon aikana merkinnän suoraan navigaattoriin. Muutokset rekisteröityvät Navigonille seuraavan online-vierailun aikana, kun laitteella kirjaudutaan Navigonin palveluun.

Navigon 4310 max | 4350 max tärkeimmät ominaisuudet:
• 4,3 tuuman, 16:9 -suhteen kirkas näyttö
• MyRoutes
• Reality View Pro
• POI-klikkaus
• Lane Assistant Pro
• TMC Routing
• MyReport
• Emergency Help
• Bluetooth hands-free -sarja (NAVIGON 4350 max)
• Mitat: 119,5 x 75,9 x 20,9 mm (LxKxS)
• Hinta: 4310 max: 229 euroa, 4350 max: 259 euroa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.9.2019 10:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.