Kuvaus

IHANA maalaisromanttinen, rappioromanttinen, rustiikkinen iso ja näyttävä kynttelikkö rautaa 17 tuikkukipolla, korkeus 90 cm ja leveys leveimmästä kohtaa 50 cm.

HOX! Nyt tämä kulkeutuisi ensi sunnuntaina 17.9.2017 viitos-/ nelostietä välille Iisalmi-Helsinki. Noutotreffit onnistuisivat isoille huoltoasemille tai esim. Ikea Kuopio tai Ikea Vantaa tai jokin muu paikka sopimuksen mukaan. Kaupat siis ihan kasvotusten ja käteismaksu tasarahalla. Kuljetus kauemmaksi on harvoin mahdollista, mutta nyt se onnistuisi :)!

Vilkaise myös muut avoinna/myytävänä olevat kohteeni. Nyt muidenkin tuotteiden osalta kuljetus on mahdollista, kuten esim. Riviera Maison: Rosie´s bakery storage jar XL!

Tällaisia myydään vain antiikkiliikkeissä ja tällaista ei tule ihan heti vastaan.

Omasta mielestänikin tämä on aivan ihana, mutta tälle ei vain näytä olevan meillä tilaa.

Olen säilyttänyt kynttelikön rungon hyvin pakattuna ja lasiset (kaikki ovat ehjiä) tuikkukipot ovat olleet vitriinikaapissa tilaa viemässä ;).

Nyt kuitenkin laitoin sen tuohon keittiön sisustustasolle ihailtavaksi ja odottamaan uuteen kotiin pääsyä.

Saat mukaan tuikkukipoissa olevat tavalliset valkoiset tuikut.

Kynttelikön rungon postitan huutopakettina hyvin ja huolella pakattuna Matkahuollon kautta ja postimaksu tälle on 8 eur.
Tuikkukipot pakkaan hyvin ja huolella ja lähetys Smart Post pakettiautomaatilla joko ohjattuna haluamaasi pakettiautomaattiin tai automaattisesti postitoimipaikkasi lähetettynä. Postimaksu tuikkukippo paketille 9,90 eur.

Samaan pakettiin kynttelikön runkoa ja tuikkukippoja en uskalla todellakaan pakata särkymisvaaran vuoksi. Kahdessa erillisessä paketissa saan ne ns. "kulkemaan" ehjinä perille. Osaan pakata hyvin ja huolella.

Noutaminen Iisalmesta kotiosoitteestani sopimuksen mukaan on mahdollista, jolloin maksu käteisellä ja tietenkin säästät kahdet postitus/lähetyskulut. Jos todellakin asut kauempana, niin toimitus matkahuollon ja postin kautta ei ole mikään ongelma.

maalaisromanttinen rappioromanttinen rustiikkinen massiivinen kynttelikkö takorautaa rautaa tuikkukipoilla sisustus koti design

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

100 €
Sulkeutuu 45 min 14 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

100 € Sulkeutuu 45 min 13 s
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.