Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD:nä TV-SARJA:

NIMI: NCIS: Los Angeles, 1. - 7. tuotantokaudet

(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 -kaudet)

PÄÄOSISSA: LL Cool J, Chris O´Donnell, Daniela Ruah, Linda Hunt, Barrett Foa, Peter Cambor

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa totantokausissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

ESITTELYTEKSTI:

1-KAUSI

NCIS lähtee aivan uusille urille - peitetehtäviin - tässä NCIS Rikostutkijoiden vaudikkaassa, Los Angelesiin sijoittuvassa spin-off-sarjassa. Office of Special Projects on eliittiyksikkö, joka turvautuu huipputekniseen tarkkailuun ja tiukkaan toimintaan napatakseen kansakunnan turvallisuutta uhkaavia rikollisia. Erikoisagentti "G" Callen (Chris O'Donnell), joka soluttautuu rikollisjärjestöihin valehenkilöllisyyksien turvin, on yksikön huippurikostutkija. Hänen maineensa oli lähes koitua kohtalokkaaksi salaperäisessä ampumavälikohtauksessa. Yhdessä karskin, entisen laivaston SEAL-erikoisjoukkojen jäsenen Sam Hannan (LL Cool J) ja muiden ammattilaisten, kuten rikostutkija Kensi Blyen (Daniela Ruah) ja päällikkö Hetty Langen (Oscar-voittaja Linda Hunt) kanssa Callen selvittää murha- ja vakoilutapauksia sekä aseryöstöjä. Samalla hän metsästää miestä, joka tilasi Callenin palkkamurhan. Ensimmäisen tuotantokauden 6 levyn boksi sisältää 24 jaksoa.

2-KAUSI

Juuri kun luulee saaneensa totuuden selville, se katoaakin 
näkyvistä NCIS: Los Angeles -sarjan toiminnantäyteisellä toisella tuotantokaudella. Menneisyyden haamujen kanssa painiskelevan erikoisagentti "G" Callenin (Chris O´Donnell) on johdettava työparistaan, entisestä laivaston SEAL-erikoisjoukkojen jäsenestä Sam Hannasta (LL Cool J), erikoisagentti Kensi Blyestä (Daniela Ruah) ja LAPD:n rikosetsivästä Marty Deeksistä (Eric Christian Olsen) koostuva tiiminsä huikeaan ajojahtiin, jonka kohteena ovat häikäilemättömät terroristit, kadonneet ydinkärjet, siepatut saudiperilliset ja julmat ihmiskauppiaat. OPS-päällikkö Hetty Langen (Oscar-voittaja Linda Hunt) henkilökohtaiset salaisuudet mutkistavat asioita entisestään ja saavat NCIStiimin pohtimaan, kuka onkaan takaa-ajaja ja kuka takaa-ajettu. Tämä räjähtävä kuuden levyn setti sisältää kaikki 24 jaksoa sekä kommentteja ja kurkistuksia kulissien taakse (vain DVD:llä). Selvitä juttu ennen kuin sinut paljastetaan.

3-KAUSI

SIS. koko 3-kausi suomeksi tekstitettynä

4-KAUSI

Tiimin johtajaa Callenia syytetään murhasta, ja Hetty Langea vainoavat menneisyyden uhat. Samaan aikaan tiimille paljastuu salaisuus, joka saattaa vaarantaa Sam Hannan lähipiirin.

5-KAUSI

CIS: Los Angeles -sarjan viidennellä kaudella huippuagenttien tiimi kohtaa entistä suurempia uhkia. Tiiminjohtaja, erikoisagentti "G" Callen ja hänen parinsa Sam Hanna ovat kameleontteja, jotka hallitsevat peitetehtävät. Yhdessä muun tiimin kanssa heidän on estettävä neroa pommittamasta junaa, selvitettävä huippusalainen rokotteeseen liittyvä murha ja aloitettava pelastusoperaatio Afganistanissa yhden jäsenensä pelastamiseksi. Huipputekniikan ja tiiviin luottamuksen avulla tiimi yrittää ottaa USA:n vaarallisimmat rikolliset kiinni ja taata kaikille oikeutta.

6-KAUSI

Tällä kaudella agentit "G" Callen (Chris O'Donnell) ja Sam Hanna (LL Cool J), erikoisagentti Kensi Blye (Daniela Ruah), LAPD:n yhteyshenkilö Marty Deeks (Eric Christian Olsen), tekniikkavelho Eric Beale (Barrett Foa) ja tiedusteluanalyytikko Nell Jones (Renée Felice Smith) suojelevat yhteisvoimin päällikköään Hetty Langea (Oscar® voittaja Linda Hunt) vaaralliselta kylmän sodan viholliselta samalla kun oikeusministeriö tutkii tiimin toimia. NCIS:n apulaispäällikkö Owen Granger (Miguel Ferrer) tekee parhaansa pitääkseen yksikkönsä hallinnassa sen puolustaessa maata riskejä kaihtamatta.

7-KAUSI

Agentit "G" Callen ja Sam Hanna, erikoisagentti Kensi Blye, LAPD:n etsivä Marty Deeks, tietokonevelho Eric Beale ja analyysiekspertti Nell Jones kohtaavat niin kansainvälisiä kuin kotimaisia vihollisia: vakoojia Pohjois-Koreasta, ISIS:n morsiamia ja venäläisiä gangstereita. Globaaleja uhkia ja agenttien yksityiselämän haasteita seuraavat päällikkö Hetty Lange ja apulaispäällikkö Owen Granger.

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (BD)           kaikki kohteeni (DVD)

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

lastenelokuvat (DVD)         lastenelokuvat (BD)

toiminta (DVD)                   toiminta (BD)

toiminta (DVD)                   kauhu (BD)

komedia (DVD)                  komedia (BD)

draama (DVD)                    draama (BD)

jännitys (DVD)                    jännitys (BD)

kotimaiset (DVD)                kotimaiset (BD)

scifi/fantasia (DVD)            scifi/fantasia (BD)

sota/western (DVD)            sota/western (BD)

kaukoitä (DVD)

musiikki (DVD)

dokumentit (DVD)              dokumentit (BD)

anime (DVD)

urheilu (DVD)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

60 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2019 11:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.