Tuote on myyty käyttäjälle alittam hintaan 2 €

Kuvaus

NEALE DONALD WALSCH "Uusi ilmestyskirja" (WSOY ISBN 951-0-29406-3) v. 2004

Pehmytkantinen kirja.

326 sivua.

KOKO: 13cm x 21cm x 2.5cm. PAINO: 360gr

Walsch on käynyt keskusteluja Jumalan kanssa vuodesta 1992 ja tämä on siis jatkoa noille joskus hyvinkin syvällisille ja ennakkoluulottomille ajatuksen juoksutteluille - huumotria unohtamatta. Loppujen lopuksi on aivan sama onko Walschin keskustelukumppanina Jumala, hän itse - vai onko Keskustelukumppanina-Jumala - idea vain nerokas tapa saada ihmiset pohtimaan arkisia ja Pyhiäkin asioita. 

Hänen kirjoistaan ja äimistyneen vireä mielentila ylle.

Laitoin Hutoon myös Walschin v. 2002 ilmestyneen "Ystävyys Jumalan kanssa" - teoksen! Ne kulkevat yhdessä €6.1 toimituskuluilla.

KUNTO: Uudenveroinen

GOOGLAA lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT.

Huutamalla enemmän, säästät toimitusmaksussa. Tavoitteenani on lähettää kaikki voittosi samassa paketissa – siis ilmoita, jos sinulla on muita huutoja vetämässä!

HUOM! Postissa alle 250gr lähetys on €3, mutta sen ylittävä lähetys jo €6. Jos olet voittanut useamman kohteen tai julisteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta!.

 Huomioi ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu! Kyseessä ovat kokonaiskulut eli postimaksu sekä pakkauskulu, josta tulee siis 10 sentin lisä postimaksuun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.6.2019 15:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.