Kuvaus

Antiikki ja muut Egyptin historiasta kiinnostuneet toki tuntevat jo figuurin kaukaa, Kuningatar Nefertiti Egyptin Niili joen kulttuurin kukoistusaikaan. Hän oli syntynyt vuonna 1370 Ennen Ajanlaskumme alkua eli  e Kr. Nefertiti olisi nyt  tänään 3392 vuotta vanha.

Hän oli kuninkaan päävaimo, kaikki muut hovinaiset olivat kuninkaan pikkuvaimoja. Hän on esitetty figuurissa jo hieman kypsemmässä iässä, silmien alla on pieniä ryppyjä, posket ovat aavistuksen verran valahtaneet ja kasvojen ilme on levollinen, mutta ilme on yhä hyvin päättäväinen ja uhkuu voimaa ja mahtia. Tämä nainen oli todella vaikutusvaltainen, hän saattoi päättää myös ihmisten hengestä yhdellä ainolla lyhyellä käskyllä. Hän päätti myös kokonaisen kansan kohtalosta eikä milloinkaan asettanut omaa kansaansa   "kyllä tai ei" kysymyksen eteen, se oli  älykästä politiikkaa. Kansan tahdon ja mielipiteen kysyminen "demokratian" nimessä ei ollut silloin edes tapana, mitä kansa ymmärtäisi monimutkaisista asioista.

Alkuperäinen on tehty kalkkikivestä ja sitä on korjailtu kipsillä, silmä vuorikristallia (toinen silmä puuttunut aina, samoin toinen korvalehti on hieman rikki) Nämä "viat" ovat siis alkuperäisessä figuurissa ja tämä on siitä kopio.

DE27SP001 Nefertiti EGYPTI matkamuisto vaikutusvaltaisesta naisesta .Korkeus 15cm, paino 430 g. Metallia ja jalopuuta. Vanha, ikää on vuodesta 1960 kulunut jo... 61 vuotta.

Kuninkaan päävaimo oli tavallaan emäntä, hän päätti isoista asioista ja muut naiset olivat kuin koiranpentuja hänen jaloissaan, tosin pikkuvaimot saivat pelehtiä öisin Faarao miehen kanssa, päävaimoa ei moinen haitannut. Hän oli suurten kuvioiden ihminen. Figuuri sopii voimakastahtoisen naisen työpöydälle. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 10 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11 € Sulkeutuu 27 vrk 10 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.