Kuvaus

Iisakinkirkon rakentaminen kesti neljäkymmentä vuotta 1818–1858, mistä suomen kieleen on jäänyt ikuisuushanketta tarkoittava ilmaisu: Rakennetaan kuin Iisakin kirkkoa. Iisakinkirkko on maailman neljänneksi korkein. Sen kupolirakennus on 101,5 metriä. Tätä korkeampia ovat ainoastaan Rooman Pietarinkirkon, Lontoon St Paulin Katedraalin ja Firenzen Santa Maria del Fiore -tuomiokirkon jälkeen, ja sen joka puolelta kaupunkia näkyvään kultakupoliin on käytetty sata kiloa kultaa.

Alkuperäinen Iisakinkirkko oli pieni puukirkko, jossa Pietari I ja Katariina I vihittiin vuonna 1712. Se sijaitsi lähellä Amiraaliteettia.

Kortti on kulkenut postitse silloisesta Leningradista Suomeen vuonna 1974, reunat ovat kuluneet kulmien lisäksi. Muuten kaunis kortti. Kortin kunnon voi tarkistaa suurentamalla kuvan kokoa

Amiraliteetti sai alkunsa telakasta, jonka Pietari Suuri perusti tälle paikalle vuonna 1711. Nykyinen rakennus on rakennettu vuonna 1806. Amiraliteetin kullatun tornin huipulla oleva purjelaivan pienoismalli on yksi Pietarin symboleista. Pääkatu Nevski prospekt alkaa Amiraliteetin luota. Nykyisin rakennuksessa toimii meriupseerikoulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1 €
tai
Sulkeutuu 18 vrk 8 h 24 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 18 vrk 8 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.