Kuvaus

 

Suomenkielisen Nexas NL100 -vikakoodinlukijan käyttäminen on helppoa, laitat vain laitteen OBD2-pistokkeen kiinni autosi OBD-porttiin ja luet vikakoodit. Pystyt lukemaan laitteen avulla vikakoodeja autosi eri järjestelmistä, esimerkiksi TPMS, immo keys, moottorin vikavalo, huoltovälin nollaus, sytytysjärjestelmä, akkujärjestelmä, öljynvaihtovälinollaus, SAS, vaihteisto, EPB, polttoaineruiskut, lambda-anturit ja auton audiojärjestelmä. Mahdollisuuksia on siis monenlaisia, jopa hieman monimutkaisempiin huoltotoimenpiteisiin. 

Vikakoodinlukija sopii kaikkiin yleisiin automerkkeihin, joista löytyy OBD2-pistoke, kuten esimerkiksi Nissan, Toyota, Mitsubishi, Mazda, Honda, Ford, Alfa Romeo, VolksWagen, Audi, Mercedes Benz, Peugeot, Citroen, Fiat, Jaguar, Opel, BMW, Renault, Volvo, Skoda ja Saab. Käytännössä siis kaikki yleiset valmistajat, paitsi venäläiset merkit ja 2001-2004 vuosimallin Toyotat.

Kaiken lisäksi NL100-lukijasta löytyy myös toiminto live-datan tarkasteluun. Voit siis laittaa vaikkapa kaverisi ajamaan autoasi samalla, kun Nexas-testeri on kytketty kiinni. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi auton polttoaineen kulutuksen selvittämisessä. Vialliset moottorin osat saattavat kuluttaa bensiiniä tai dieseliä yllättävän paljon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 8 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 115 vrk 8 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.