Kuvaus

[1218]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK ISKUSSA oleva nidottu ensipainos "rötösherroista", verokikkailuista yms. kiinnostuneille.

Nicholas Shaxson: AARRESAARET

Veroparatiisi ja miehet jotka ryöstivät maailman

Veroparatiisit ja likainen raha – rumin ja salatuin luku maailmantalouden historiassa. Tämä kirja paljastaa sen, mistä taloustieteen oppikirjat eivät kerro.

Aarresaaret on jännittävä tietokirja veroparatiisien luoman varjotalouden valtavasta kasvusta. Jo yli puolet maailmankaupasta kulkee veroparatiisien kautta. Karibian palmusaarten sijasta maailman keskeisimpiä veroparatiiseja ovat Yhdysvallat ja Britannia. Veroparatiisien tärkeimpiä asiakkaita ovat järjestäytyneen rikollisuuden sijaan suuret pankit.Veroparatiiseissa on piilossa yksistään henkilökohtaista omaisuutta noin 10 biljoonaa eli 10 000 miljardia dollaria. Ongelma ei kuitenkaan rajoitu saamatta jääviin verotuloihin: veroparatiisit myös luovat olemattomalla säätelyllään talouskriisille otollisen kasvuympäristön.

"Pureva selvitys veroparatiisien roolista kansainvälisessä taloudessa...Nerokas."
- LONDON REVIEW OF BOOKS

Suomentanut Henri Purje

INTO Kustannus Oy 2016

1. painos

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 57 vrk 18 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 57 vrk 18 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.