Tuote on myyty käyttäjälle majavainen hintaan 2,95 €

Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

[W0617]

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva (siististi kontaktimuovitettu - paremman kestävyyden vuoksi) nidottu painos NICKY CRUZ / MAU MAU - jengi / JENGISTOORIEN diggareille.

NICKY CRUZ: JUOKSE POIKA JUOKSE

"Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jenginjohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta...!

" Yhdyn täysin sanontaan, että Nicky Cruzin tarina on järkyttävä. Niin järkyttävä, että toivoisi melkein, että se ei olisi totta."
- Risto Tuominen, Eteenpäin

12. painos

Suomentanut Tytti Vanhala (Träff)

Vantaa 1981 - RV-paino

 

VOITTOHUUTO JA PK. 1,90 - TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.11.2017 12:52

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.