Kuvaus

Erittäin hyvässä kunnossa olevat Yö museossa 1 & 2 blu-ray. toisessa elokuvassa on 3D kansi


Night at the Museum – yö museossa on vuonna 2006 valmistunut yhdysvaltalainen komediaelokuva. Elokuva perustuu Milan Trencin lastenkirjaan Yö museossa.

Larry Daley (Ben Stiller) on ollut monessa työssä, mutta hän päättää hankkia vakituisen työpaikan, jotta voisi näyttää parempaa esimerkkiä pojalleen. Hän uskoo saaneensa unelmatyön luonnontieteellisestä museosta yövartijana. Työ ei tosin ole niin ihanteellinen, jona hän sitä pitää, sillä yöllä museo herää henkiin. Larrya museon järjestyksen ylläpidossa auttaa presidentti Rooseveltin vahanukke. Entiset yövartijat yrittävät varastaa taulun, joka herättää museossa kaiken eloon auringon laskettua.

Jatko-osassa : Entinen museon yövartija Larry Daley (Ben Stiller) omistaa oman yhtiön jolla menee hyvin. Hän poikkeaa museoon katsomaan olentoja, jotka heräävät öisin henkiin laatan avulla. Hän saa tietää, että osa museon tavaroista menee pitkäaikaisvarastoon Smithsonian museoon, ja yrittää pysäyttää nämä aikeet.

Ahkmenrahin ilkeä veli, Kahmunrah (Hank Azaria) yrittää tuhota Larryn museoystävineen ja saada haltuunsa laatan, joka herättää museon tavarat öisin eloon. Larry kuitenkin huijaa Kahmurahia kertomalla, että Rubikin kuutio on vielä voimakkaampi kuin laatta. Kahmunrah uskoo asian, mutta saadessaan selville, että Larry on valehdellut hän vangitsee Larryn pienoismalli-ystävän Jedediahin tiimalasiin.

Larryn täytyy selvittää koodi laattaan, jos haluaa Jedediahin selviävän hengissä. Seikkailussa ovat mukana esimerkiksi Abraham Lincoln, Albert Einsteinin pienoismallit sekä Ajattelija-patsas ja Amelia Earhart.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 22 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 15 vrk 22 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.