Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. NIKO - LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 32 min. K 7.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

 

2. RÖLLIN SYDÄN. Animaatio. (2007 Matila Röhr Productions). DVD muovikotelossa, avaamaton muovissa. Nordisk Film. K3. Kesto 1 h 18 min. Lisämateriaalit: Rölli karaoke, Kommenttiraita, "Näin tehtiin Röllin sydän" -dokumentti, Musiikkivideo. Käsikirjoitus ja ohjaus: Pekka Lehtosaari. Musiikki: Tuomas Kantelinen. Ääninäyttelijät: Allu Tuppurainen, Saija Lentonen, Aarre Karen, Jyrki Kovaleff, Matti Ranin, Esa Saario, Pekka Lehtosaari, Tom Pöysti, Maria Järvenhelmi, Antti Pääkkönen, Jarmo Mäkinen... 

Rölli tapaa menninkäistyttö Millin, josta hän saa uuden ystävän. Rölli pitää kepposista ja säikyttelystä. Milli rakastaa aurinkoa ja kukkasia. Menninkäisten metsä uhkaa kivettyä ja ainoa keino pysäyttää se on hankkia maaginen sydän Talvenmaasta. Vaikka menninkäiset ja röllit ovat toistensa vastakohtia, heidän on pakko tehdä yhteistyötä pelastaakseen itsensä. Tule mukaan jännittämään ja nauramaankin Röllin ja Millin kanssa kun he matkaavat Talven Maahan etsiessään maagista Ymmärryksen Sydäntä. Tapaa Sammakko-prinsessa, vaaleanpunaiset hevoset ja yksinäinen lumimies! Lumoava seikkailu kaikenikäisille rölleille ja menninkäisille.

... jännitettä ja rytmiä, pöljäilyäkin sopivasti. Meidän perhe

Elokuva näyttää upealta. Aamulehti

Röllin sydän (2007) on suomalainen animaatioelokuva, jossa Rölli-peikko esiintyy ensimmäisen kerran animoituna. Röllin sydän on kolmas pitkä Rölli-elokuva. Edelliset olivat Rölli – hirmuisia kertomuksia (1991) ja Rölli ja metsänhenki (2001), jota mainostettiin ensimmäisenä suomalaisena animaatioelokuvana, vaikka ensimmäinen oli Joulupukki ja noitarumpu (1996). Röllin sydän on siis toinen suomalainen täyspitkä animaatioelokuva. Elokuvan alkuperäisestä poikkeava englanninkielinen nimi on Quest for a Heart ("Sydämen etsintä"). Elokuva voitti parhaan animaation palkinnon saksalaisella Schlingel-elokuvafestivaalilla lokakuussa 2008 ja Chicagon lastenelokuvafestivaaleilla marraskuussa 2008.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 60 vrk 20 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 60 vrk 20 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.