Tuote on myyty käyttäjälle valvatti74 hintaan 205 €

Kuvaus

Taiteilijan elämäkerta

Nikolai Kukkonen oli kuvataiteilija. Nikolai Kukkonen on syntynyt vuonna 1927 ja kuollut vuonna 1997. Myös vuonna 1927 syntyneet ja samasta sukupolvesta ovat Ruth Esserman , Sanford Fisher , Creason Clayton , Eben Germishuys ja Fei Shengfu .

Nikolai Kukkosen elämäkerta

Nikolai Kukkonen on syntynyt vuonna 1927, ja hänet innoitti suurelta osin 1930-luvulta kasvaminen. Tätä ajanjaksoa voidaan globaalisti parhaiten luonnehtia ristiriidassa maailman tärkeimpien poliittisten filosofioiden - marxilaisen sosialismin, kapitalistisen demokratian sekä sekä kommunismin että fasismin totalitarismin - välillä. Neuvostoliitossa Stalinin hallitus tarvitsi kiireellisiä varoja ensimmäisen viisivuotissuunnitelman edellyttämän nopean teollistumisen toteuttamiseksi. Se aloitti salaisen suunnitelman myydä Leningradin (Pietari) valtion Eremitaaši-museon aarteita, mukaan lukien alustava luettelo kaksisataaviisikymmentä korvaamatonta maalausta vanhoilta mestareilta, joista monet löysivät tiensä Andrew Mellonin kokoelmaan New Yorkissa sijaitsevan taideteollisuusyrityksen Knoedlerin kautta.

Maalauksen mitat 105cm x 60 cm

Valmistumisvuosi - 77

Ainutlaatuinen mahdollisuus saada erittäin arvostetun sekä tunnetun taiteilijan upea ja suuri öljyvärimaalaus kokoelmiin tai jälleenmyyntiin !

Kunto kuvien mukainen.

Katso myös muut kohteemme.

Lisätty 23.9.2020 10:55

Pyynnöstä lisätty kuvia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
205 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.10.2020 8:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.