Tuote on myyty käyttäjälle Sirennia hintaan 25 €

Kuvaus

Kuvaus
NIKON WU-1b LANGATON MOBILIYHTEYSSOVITIN

Langaton mobiiliyhteyssovitin WU-1b on USB-sovitin, jolla voit muodostaa langattoman yhteyden esim. Nikon 1 AW1, J3, S1, V2, D600 ja D610 ja mobiililaitteen välille. Sovittimen avulla voit siirtää valokuvia ja elokuvia kamerasta suoraan älypuhelimeen tai tablettiin tai kauko-ohjata kameraa mobiililaitteella.Kuvien siirtäminen sujuu vaivattomasti missä tahansa, sillä sovitinta ei tarvitse yhdistää ulkoiseen WiFi-tukiasemaan, ja se saa virran kamerasta. Nyt voit lähettää valokuvat ja elokuvat kätevästi mobiililaitteeseen jakamista varten tai siirtää kuvia mobiililaitteeseen tilan vapauttamiseksi kameran muistikortilta.
Sovittimen avulla voi myös kauko-ohjata järjestelmäkameraa. Se on näppärä apuväline omakuvien ottamiseen tai kuvien esikatseluun tabletin suuremmalta näytöltä.

Pienikokoinen langaton mobiiliyhteyssovitin digitaalisille järjestelmäkameroille, sisäänrakennettu WiFi-yhteys. Muodostaa suoran yhteyden Nikonin digitaalisen järjestelmäkameran ja älypuhelimen tai tabletin välille.
Saa virran kamerasta: paristoja ei tarvita.
Helppo tiedonsiirto: laadukkaat valokuvat ja elokuvat voidaan lähettää kamerasta suoraan mobiililaitteeseen, joten niitä on helppo jakaa yhteisöpalveluissa, ladata valokuvien jako- ja tallennussivustoille tai lähettää sähköpostin liitteinä.
Kameran kauko-ohjaus: WU-1b -mobiilisovittimen ansiosta voit käyttää mobiililaitettasi kameran kauko-ohjaimena. Sopii erinomaisesti oma- ja ryhmäkuviin.
Esikatsele tai sommittele kuvia mobiililaitteessa: esikatsele kuvia älypuhelimessa tai tabletissa kauko-ohjauksen yhteydessä tai hyödynnä tabletin suurempaa näyttöä kuvien sommittelussa.
Helppo varmuuskopiointi: vapauta tilaa kameran muistikortilta tallentamalla valokuvia ja elokuvia mobiililaitteeseen.
Yhteensopivuus: WU-1a tukee tällä hetkellä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä. Tarkista viimeisimmät yhteensopivuustiedot Google Play™- tai iTunes Store® -palvelussa.
Ohjelmisto: älylaitteeseen voidaan ladata maksutta Wireless Mobile Utility -apuohjelma
Helpot laiteohjelmapäivitykset: laiteohjelman voi päivittää helposti mobiililaitteen kautta.
*Yhteensopiva iOS- ja Android-älylaitteiden kanssa. Tämä ominaisuus edellyttää erillistä sovellusta, jonka voi ladata maksutta Google Play™- ja iTunes Store® -palveluista.
Android™, Google, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google Inc:in tavaramerkkejä.

Lähettimen signaali ylettyy n. 15 metriin saakka. Voit halutessasi ladata kuvat suoraan laitteeseen. Sovellus näyttää myös RAW kuvat.

Ei vaadi Wi-Fi verkkoa, vaan laite itse lähettää signaalin vastaanottavaan laitteeseen.WU-1b on yhteensopiva esim. seuraavien Nikon kameroiden kanssa:

Nikon D610,

Nikon D600,

Nikon 1 V2,

Nikon 1 AW1,

Nikon 1 J3,

Nikon 1 S1


Mukana:

Pieni sovittimelle suunniteltu laitekotelo, minkä voi kiinnittää esim. kameran hihnaan.

Kiinnityshihna.

Ohjeet

Käyttämätön / uusi.
Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.2.2018 15:30

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.