Kuvaus

Nina Banerjee-Louhija SATA VUOTTA EILISEEN

Kustantajana on WSOY v. 1996 (1. painos), 218 sivua..

Kirja on kovakantinen ja kohtalaisen hyväkuntoinen (etulehdeltä on leikattu pois henkilökohtainen omiste). ANTIBES, RIVIERAI

”Menettämisestä ja luopumisesta, rakastamisesta ja ystävyydestä.

Ranskalainen Mira menetti kaksi vuotta sitten auto-onnettomuudessa suomalaisen aviomiehensä kirjailija Petteri Kallion. Nyt Miralle paljastuu miten vähän hän tiesi Petteristä.

Punatukkainen suomalaisnainen pyrähtää kuin pahanilmanlintu Miran jo seestyneeseen elämään Antibesissä, missä Mira ja hänen ystävättärensä Bequi omistavat taidegallerian. Petteri hymyilee onnellisena sanomalehtikuvassa, mutta kenelle hän hymyilee, ja kuka kuvan on ottanut? Mira matkustaa Suomeen etsimään menneisyyden arvoituksiin vastauksia.
Romaanin ranskalaisen tunnelman, rakkauden ja ristiriitaisten tunteiden kehyksinä ovat merenrantakaupunki Etelä-Ranskassa, muistojen eksoottiset matkakohteet ja rappeutunut puuhuvila Helsingin lähellä.
(takakansiteksti)

Ranskalainen galleristi Mira kohtaa miehensä haudalla punatukkaisen naisen hymyilevät kasvot ja kyyneleettömät silmät. Aviomiehen viimeiselle matkalla on saapunut kutsumaton vieras. Petterin, suomalaisen kirjailijan, keskeneräiseksi jäänyt käsikirjoitus, sanomalehdessä julkaistu valokuva ja tuntemattoman naisen vihjailut ajavat Miran ottamaan selvää mitä kätkeytyi Petterin kameleonttimaisen hymyn taakse.

Ranskan etelärannikolle ja Suomeen sijoittuvassa romaanissa aistillinen rakkaus, kaipuu ja salaisuuden selvittäminen yhdistyvät kiinnostavaksi, lähes dekkarimaiseksi kudelmaksi.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 18 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.